PREGONS

Vols rebre gratuïtament els pregons al teu mòbil? Fes clic aquí i t’explicarem com fer-ho.
Vols rebre un correu electrònic cada cop que es publiqui un pregó? Escriu la teva adreça al formulari de sota i fes clic a “Subscribe”.

Loading

PREGONS 26 FEBRER

PREGONS 26 FEBRER

 

PARADA DE PEIX FRESC

Us informem, que demà dia 27, a partir de dos quarts de dotze, a la plaça de l’Església hi haurà la parada de peix fresc.

ASSISTÈNCIA TREBALLADORA SOCIAL

La treballadora social serà a Pradell el pròxim dilluns dia 1 de març de 12 a 13H.

BATUDA CAÇADORS

Els caçadors comuniquen que el diumenge 28, entre les 9:00 i les 15:00, faran batuda a la zona de la Punta del Moreno i les Esporreres. Es restringirà el pas pel camí de la Font de Ferro, Camí de les basses (davant granja de la carretera) i camí del tros del Timoteo.

CUIDEM EL NOSTRE POBLE

Últimament hem vist un gran increment de la presència d’excrements de gossos en diferents llocs del poble, sobretot accentuat en els pàrquings del municipi. Aquesta conducta incívica ja fa temps que s’està patint. Abans d’adoptar altres mesures us tornem a incidir en la necessitat de que cada propietari reculli els excrements. Moltes gràcies per endavant per la vostra col·laboració en mantenir un poble net per a tothom.

CAMINS RURALS

L’Ajuntament convoca a tot el veïnat, el dissabte 27 de febrer, a partir de les 19H i a la biblioteca, a una reunió per parlar de l’estat dels camins rurals.

 

DEFUNCIÓ JOSEP MARIA JUST ASENS

DEFUNCIÓ JOSEP MARIA JUST ASENS

Ha causat defunció en Josep Maria Just Asens a l’edat de 68 anys. Demà a 2/4 de deu del matí tindrà lloc el funeral a l’església de Santa Maria Magdalena. Degut a la situació que estem vivint, el funeral queda restringit als familiars directes i no hi haurà vetlla al difunt. En pau descansi.

PARADA DE MINERALS

PARADA DE MINERALS

Us informem que demà , a la plaça de l’església,  entre  dos quarts de nou i les nou del  matí. Hi haurà una parada de minerals. Podreu adquirir-los en diferents format: penjoll, arracades, polseres, collars. També hi haurà incens, espelmes i organites que ajuden a casos d’insomni, migranyes, fatiga crònica i fibromiàlgia. Podeu consultar la pàgina web www.orgolife.es

Demà dissabte dia 16 de gener a partir de dos quarts de dotze, a la plaça de l’Església hi haurà la parada de peix fresc.