ASSOCIACIONS | Pradell Futbol Sala

C/ La Font Nº 25 
977828017 Fax: 977828200 

El Nostre equip porta el nom del nostre poble, que al ser un municipi molt petit d’uns 200 habitants aprox.. On ens em fet un nom tot i ser un poble molt petit i un equip molt petit econòmicament però molt gran esportivament, tothom del món del futbol sala i altra gent dels pobles i ciutats de la Província de Tarragona i d’arreu de Catalunya, han sentit parlar del PRADELL FUTBOL SALA i de Pradell de la Teixeta, que en les temporades 03/04 els equips que havíem de competir la majoria eren de la província de Barcelona i Lleida i en la Temporada 06/07 i en competir amb equips de tot Catalunya, on han passat 2 compten amb jugadors internacionals amb la Selecció Catalana de Futbol Sala (AMF) Associació Mundial de Futsal. A més de les ressenyes dels partits i el la classificació , que es publica setmanalment en els diaris provincials, i de la que es fa ressò en emissores de radio d’àmbit comarcal. I en la Temporada 06/07 en la classificació del “teletex” de la TV3. 
Tenim que fer grans esforços per seguir competint i cada dia ens resulta més difícil reunir els diners per poder tirar endavant, malgrat la il·lusió que tenim tots els membres de l’equip, seguidors i gent del poble, per tirar el projecte endavant. 

Història del club 

L’estiu de 1992, un grup d’amics va decidir ajuntar-se per fer un equip de futbol sala, per tal de poder disputar alguns dels torneigs d’estiu i passar-ho bé els dissabtes per la tarda, jugant la lliga local del pavelló Olímpic de Reus. 
Degut al bon ambient, es va anar creant més unió entre els components, i un 22 de Maig de 1998, es crea de manera oficial el nostre club: PRADELL FUTBOL SALA. Aquest equip en els darrers 9 anys del club, es on a fet a fet un gran salt qualitatiu amb una gran plantilla formada per excel·lents jugadors de gran qualitat i brillants persones: 

1ers classificats de PREFERENT CATALANA Temporades 02/03 i 04/05 ascendint a TERRITORIAL CATALANA any 03/04 i 05/06. 
· En aquest últim any canvi de competició a la Lliga de la FEDERACIÓ CATALANA DE FUTBOL SALA en aquesta temporada es va quedar 4rts DIVISIÓ DE PLATA NACIONAL CATALANA ascendint a la màxima competició DIVISIÓ D’HONAR NACIONAL CATALANA.
· Semifinalista de la COPA CATALUNYA de Futbol sala jugada a Camprodon temporada 05/06. 
· Destacar que molts dels jugadors van ser pre-seleccionats i seleccionat Adrià Seguer Asens amb la selecció de Futbol Sala del Tarragonès per jugar el torneig de Províncies de Catalunya celebrat a Reus any 05/06 . 
· Destacar en la temporada 06/07 a la màxima competició DIVISIÓ D’HONAR NACIONAL CATALANA un dels jugadors del PRADELL F.S. més concretament un dels porters Antonio Moreno Nadal i també porter Gerard Cabré Vaqué actual porter del PRADELL F.S es convocat per anar a jugar la competició de la COPA DEL MON DE SELECCIÓNS a Rússia. On destacar el brillant paper aconseguit per la nostra SELECCIÓ CATALANA quedant 5ena en la competició i que va enfrontar-se per primera vegada en tota la historia a ESPANYA i guanya per el Resultat de 5-3, on dels dos porters anomenats van fer una actuació excel·lent en el transcurs del campionat. 
· Actual competició PREFERENT CATALANA CAMPIONAT DE LLIGA 2007/2008 desprès d’un altre canvi de competició a la lliga de la Federació Espanyola de Futbol sala. Amb l’objectiu de tornar a ascendir la temporada vinent a TERRITORIAL CATALANA. 

A més entre les nostres gestes, durant els mesos d’estiu, a més participem en nombrosos torneig de 24 hores per tota la província de Tarragona des de l’any 1992, dels quals hem aconseguit guanyar alguns dels més importants i ser semifinalistes i finalistes nombrosos cops. 

Darrers últims anys: 
En el any 06 campions dels torneigs de les 24h de Morell, del Priorat (disputades a Falset) i Valls. 
Any 07, Campió 24h Falset. 

També organitzem conjuntament amb el Consell Esportiu del Priorat la lliga d’Hivern del Priorat que es realitza al pavelló esportiu del Falset, on nosaltres no obtenim cap benefici i cedim hores de entrenament perquè es pugui realitzar la lliga i així la gent de la nostra comarca pugui realitzar activitat esportiva. 
Els estius organitzem conjuntament amb el consell comarcal les 24 hores del Priorat que es realitzen al pavelló de Falset des de fa 8 anys, on movent tota la comarca hi ha un gran moviment de gent en l’entorn, tant seguint els equips i l’esdeveniment com en la pràctica esportiva. 
L’acció social que te en el poble també es evident, on el Pradell F.S. organitza el sopar de St. Joan del Poble de Pradell de la Teixeta i col·labora en algun que altre sopar i activitats de festes i en els caps de setmana te el suport de la seva afició.