EQUIPAMENTS | Cafè Restaurant La Societat

Trobareu informació actualitzada al FACEBOOK DEL BAR LA SOCIETAT.

Berenar de profiterols de trufa | Avui 18 h

El bar La Societat comunica que aquesta tarda de divendres 5 de juny a partir de les 18 h oferirà profiterols de trufa per berenar.

Sopar de tapes | Dissabte, 21 h

El bar La Societat comunica que el proper dissabte 6 de juny a partir de les 21 h oferirà un sopar a base de tapes per a tots els gustos. Podeu fer la reserva al local del bar, al telèfon 977828282 o per Whatsapp al número 661582586.

Berenar amb pastís de mojito | Avui 18 h

El cafè restaurant La Societat informa que avui divendres 29 de maig a partir de les 18 h oferirà un berenar a base de pastís de mojito, per a grans i petits.

Berenar humus de xocolata i avellana i creps | Demà 18 h

El cafè restaurant La Societat informa que demà divendres 22 de maig a partir de les 18 h oferirà un berenar a base d’humus de xocolata i avellanes amb coc ràpid, i creps de xocolata i plàtan.

Berenar amb crêpes Suzette i banana split al cafè | Demà a les 18 h

El cafè restaurant La Societat informa que demà divendres 15 de maig a partir de les 18 h oferirà un berenar a base de crêpes Suzette i banana split.

El bar La Societat obre el servei de menjar per endur

El bar la Societat informa que a partir de demà dimecres 6 de maig ofereix menjar i begudes per endur. A continuació podeu trobar la carta, que trobareu sempre actualitzada i amb el menú diari al Facebook del bar la Societat. Les comandes s’han de fer abans de les 9 h...