PREGONS

Vols rebre gratuïtament els pregons al teu mòbil? Fes clic aquí i t’explicarem com fer-ho.
Vols rebre un correu electrònic cada cop que es publiqui un pregó? Escriu la teva adreça al formulari de sota i fes clic a “Subscribe”.

Oferta de feina | Arxiver/a

L’Ajuntament de Pradell de la Teixeta necessita:

UNA PERSONA PER FER D’ARXIVER/A

 

REQUISITS IMPRESCINDIBLES

 • Coneixements d’arxivística, documentació, biblioteconomia o equivalents, ja sigui a nivell de formació professional o de grau/postgrau
 • Inscrita com a beneficiària del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, o en disposició de fer-ho
 • Inscrita com a demandant d’ocupació no ocupada (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, o en disposició de fer-ho
 • No haver participat en les convocatòries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya del 2017 o del 2018
 • Major de 16 anys i menor de 30

 

ES VALORARÀ

 • Experiència en tasques similars i/o en l’administració pública

 

DESCRIPCIÓ DE LES TASQUES

 • Digitalitzar, catalogar i classificar el patrimoni documental de l’Ajuntament de Pradell de la Teixeta
 • Establir uns criteris per a l’emmagatzematge i classificació dels documents que es generin en el futur

 

DURACIÓ DEL CONTRACTE

 • 6 mesos a comptar des del 31 d’octubre de 2019

 

RETRIBUCIÓ

 • 11.000,00 euros bruts al llarg dels 6 mesos

 

Les persones interessades han d’enviar el seu currículum a aj.pradell@altanet.org abans del 23 d’octubre.

Horari d’oficines del 10 al 21 d’octubre

Informem que del 10 al 21 d’octubre, ambdós inclosos, l’horari d’atenció al públic a les oficines municipals serà de dimecres a divendres de 9 a 13 h.

Durant aquest període, doncs, les oficines estaran obertes els dies 10, 11, 16, 17 i 18 d’octubre.

Comunicacions de crema del 16 d’octubre al 14 de març

A partir d’avui ja es poden tramitar les comunicacions de crema pel període comprès entre el 16 d’octubre i el 14 de marçHo podeu fer presencialment o entrant una instància genèrica clicant aquest enllaç, indicant la partida o partides per les quals necessiteu el permís:

Botó instància genèrica 3 

En aquest nou període les cremes es podran fer des de les 6 del matí i fins les 12 del migdia, i seguint les indicacions que s’especifiquen en el resguard de la comunicació. Advertim que en ocasions la caiguda puntual del programari pot provocar retards en aquest tràmit.

Presentació: “20 excursions a peu pel voltant del Camp de Tarragona en transport públic”

“Pradell – Marçà: el tren de la Mola” és el títol d’una de les rutes que recull el llibre 20 excursions a peu pel voltant del Camp de Tarragona en transport públic. Demà divendres 4 d’octubre a partir de les 20 h la seva autora, Montserrat Puig, ens el presentarà al primer pis del Cafè de Pradell de la Teixeta.

L’obra recull vint itineraris amb inici i final a un municipi del Camp de Tarragona on hi ha transport públic. Dos més d’ells transcorren pel Priorat i les altres comarques incloses al recull són l’Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà i el Tarragonès.

Així el presenten l’autora i l’editorial:

Des de l’Arboç fins a l’Hospitalet de l’Infant i del Mediterrani a la serra del Tallat, totes les rutes apareixen interconnectades a través del transport públic existent. Així, resseguint la xarxa de rodalies i les línies dels autobusos que discorren per les sis comarques, sorgeixen els vint recorreguts del llibre, tots ells lineals, que us permetran visitar pobles, rius, ermites, serres, castells, torrents, conreus de secà, vinyes, embassaments i també el mar. Descobrireu una mostra representativa de l’entorn natural tarragoní, bell i feréstec, a través del qual us podreu moure de forma sostenible.

Si voleu tenir més informació sobre el llibre o en voleu fer un tast, ho podeu fer clicant aquest enllaç:

 

20 excursions a peu pel voltant del Camp de Tarragona en transport públic

Ajuts per a la reconstrucció de murs de pedra seca

Des d’avui i fins al proper 22 d’octubre es poden sol·licitar a l’Ajuntament de Pradell de la Teixeta ajuts per a operacions de reconstrucció de murs de pedra seca que es facin o s’hagin fet al llarg d’aquest 2019.

La quantia de la subvenció és de 15 euros per metre lineal refet, fins a un màxim de 300 euros per propietari o propietària (en cas que la partida econòmica assignada per aquests ajuts no pugui satisfer la totalitat de l’import sol·licitat entre els beneficiaris, els ajuts es concediran mitjançant el prorrateig del l’import de la partida entre els beneficiaris).

Són objecte de la subvenció les operacions de reparació i reconstrucció de murs de pedra seca preexistents en sòl rústic que es trobin en mal estat de conservació o derruïts, i queden fora de la convocatòria la construcció de nous marges per abancalar terrenys.

Pot optar a les subvencions qualsevol persona física o jurídica que sigui propietària o llogatera de terrenys al terme municipal de Pradell de la Teixeta i que compleixin un seguit de condicions explicitades a les bases, com ara no tenir deutes pendents de pagament amb la hisenda municipal.

Per sol·licitar els ajuts s’ha de presentar a l’Ajuntament no més tard del 22 d’octubre els següents documents, ja sigui presencialment o a través d’una instància genèrica amb aquests arxius adjunts:

 • MODEL ADJUNT que inclou la sol·licitud, la declaració responsable d’estar al corrent de les obligacions a la Tresoreria de la Seguretat Social i amb l’Agència Tributària, i una breu memòria explicativa amb la localització de les finques objecte d’actuació i els metres quadrats aproximats de recuperació
 • Reportatge fotogràfic previ a l’operació de reconstrucció
 • Còpia del rebut de l’IBI de les finques objecte de la sol·licitud
 • Còpia del NIF del sol·licitant
 • Títol justificatiu de la propietat (escriptura, nota simple, etc.)
 • ENTITATS: Còpia dels estatuts vigents i acreditació inscripció registre públic
 • NO PROPIETARIS: Autorització expressa del propietari, en què s’indiqui qui es beneficiarà de la subvenció

Per a qualsevol dubte sobre aquesta convocatòria d’ajuts podeu adreçar-vos a les bases que adjuntem a continuació, o contactar amb les oficines municipals en horari d’atenció al públic.

 

Marges Priorat

D’altra banda, per aquells que tinguin intenció de reconstruir els seus murs però no sàpiguen com fer-ho, informem que existeix una empresa dedicada a aquesta tasca. Es diu Marges Priorat i podeu trobar-ne informació general i de contacte al següent enllaç.

 

Bases subvencions pedra seca 2019

Model de sol·licitud, declaració responsable i memòria explicativa

Consulta mèdica anul·lada

El Servei Català de la Salut informa que degut a una incidència ocorreguda al CAP de Falset, avui dijous 3 d’octubre no hi haurà consulta mèdica a Pradell de la Teixeta. Durant aquest matí podreu trobar la doctora De Andrés al centre mèdic de Falset. Disculpeu les molèsties.

Càsting Persona Infiltrada TV3

La productora del programa de TV3 Persona Infiltrada ha contactat l’Ajuntament a la recerca de famílies que vulguin participar en el càsting per la segona temporada del programa, i ens ha demanat que difonguem aquest missatge:

Des de Veranda TV estem preparant la segona temporada del programa Persona Infiltrada (TV3), un concurs presentat per l’Anna Simón, en el qual una família convida a casa a un famós que, a força de convivència i interrogatoris, haurà de descobrir qui no és membre de la família. Si la família aconsegueix enganyar al famós, guanya un suculent premi econòmic.

Estem buscant famílies divertides, amb 4 membres o més (els fills han de tenir mínim 16 anys) i que estiguin disposats a passar-s’ho bé i guanyar un bon premi. És per això, que hem decidit posar-nos en contacte amb vosaltres, per demanar-vos que ens ajudeu a difondre a través de xarxes, correu electrònic o boca-orella el nostre càsting.

Us deixo un enllaç on podreu veure els episodis de la primera temporada:

https://www.ccma.cat/tv3/persona-infiltrada/

Els interessats poden contactar a personainfiltrada@veranda.tv o enviar un Whatsapp al número 682 11 08 24.