PREGONS

Vols rebre gratuïtament els pregons al teu mòbil? Fes clic aquí i t’explicarem com fer-ho.
Vols rebre un correu electrònic cada cop que es publiqui un pregó? Escriu la teva adreça al formulari de sota i fes clic a “Subscribe”.

Obertura piscina municipal i classes natació

Informem que la piscina municipal obrirà a partir d’aquest dissabte 22 de juny, i que l’entrada serà gratuïta el dia de la inauguració. L’horari serà de dilluns a diumenge de les 11.30 a les 19.30 h.


Classes natació

D’altra banda, les persones interessades en inscriure els seus fills o filles a classes de natació poden fer-ho trucant a l’Ajuntament (977 82 80 04) o enviant-nos un correu electrònic (aj.pradell@altanet.org) amb el nom i telèfon dels pares, el nom i l’edat dels infants, i la quinzena o quinzenes en què volen fer les classes.

Podeu consultar més informació sobre la piscina municipal fent clic al següent enllaç:

PISCINA MUNICIPAL

Programa i vídeos promocionals del Festival EVA 2019

A continuació us deixem el programa del Festival En Veu Alta (EVA) 2019. Us el podeu descarregar en PDF o consultar-lo via web a l’enllaç que teniu a continuació.

Programa EVA 2019 Pradell (PDF)

Programa EVA 2019 Pradell (WEB)

D’altra banda, us deixem un seguit de vídeos promocionals d’aquesta desena edició del festival.

 

 

 

 

 

 

Més informació sobre el Festival EVA

Sopar de Sant Joan i flama del Canigó

Fins el proper dijous 20 de juny al forn es poden fer les inscripcions per al sopar de la revetlla Sant Joan, que es farà el dia 23 a les 10 de la nit a la Sala del Sindicat. El preu és de 12 euros i inclou pa sucat amb tomàquet i embotit, 1/4 de pollastre a l’ast, gelat i coca de Sant Joan, aigua, vi i refrescos.

cartell flama canigo 2019 

El mateix dia 23 a les 6 de la tarda des de la plaça Sant Isidre se sortirà per anar a buscar la flama del Canigó a la Vilella Alta.

Inscripcions Escola de Futbol CF Falset Esportiu

L’Escola de futbol del Falset Esportiu comunica que s’ha obert el període d’inscripció a l’Escola de futbol per a totes les nenes i els nens que vulguin aprendre a jugar a futbol i a desenvolupar les seves capacitats. Tothom que hi estigui interessat pot demanar informació al número de mòbil 699 828 468.