PREGONS

Vols rebre gratuïtament els pregons al teu mòbil? Fes clic aquí i t’explicarem com fer-ho.
Vols rebre un correu electrònic cada cop que es publiqui un pregó? Escriu la teva adreça al formulari de sota i fes clic a “Subscribe”.

Loading

Nits a la fresca | Concert de Lluís Capdevila i tastet de vi del Celler Sant Rafel

Lluis Capdevila 15 agost

Nits a la fresca | Concert de Lluís Capdevila i tastet de vi del Celler Sant Rafel

El proper dissabte 15 d’agost Lluís Capdevila amenitzarà les Nits a la fresca de Pradell de la Teixeta en un concert amb tastet de vi del Celler Sant Rafel que oferirà a partir de les 22.30 h a la plaça de l’Església. Recordem la necessitat de respectar les normes per prevenir l’expansió de la Covid-19: mantenir la distància de 2 metres entre persones no convivents, rentar-se o fregar-se les mans amb gel hidroalcohòlic amb freqüència, i portar la mascareta en espais públics.

Bio de l’artista

Lluis Capdevila (1981) es va criar per les vinyes de PRIORAT al mar Mediterrani (Catalunya, nord-est d’Espanya). Des de la primera infància, la llibertat d’expressió i la creativitat el van connectar a compondre i improvisar de tal manera que, tot i que va cursar un grau en Dret (Barcelona) i un màster en Dret de la propietat intel·lectual (Estocolm), va abandonar aquest camí per centrar-se exclusivament en. música. Jazz el va portar a Nova York, amb l’ajut d’una beca Fulbright , on va estudiar a la Aaron Copland School of Music i va rebre un Doctor en Arts Musicals.llicenciat per la Universitat Stony Brook.

A la ciutat de Nova York ha col·laborat amb músics consolidats i talents emergents en diversos escenaris. DIASPORA (2016) és el seu àlbum de debut i presenta composicions originals inspirades en les seves exerències de Nova York i la dispersió de la seva generació, ja que molts van marxar del seu país a la recerca d’oportunitats laborals. Petros Klampanis (baix) i Luca Santaniello (bateria) se li van unir en un enregistrament de trio de piano que ha rebut excel·lents crítiques als Estats Units i Espanya, i va deixar més de cinquanta concerts.

CINEMATIC RADIO (2019) presenta la seva música original en un entorn més íntim amb Petros Klampanis (baix, bucles i percussió) i compta amb la col·laboració de Tom Harrell(flugelhorn) en una melodia. La música s’inspira en estats d’ànim que recorden el cinema i s’adrecen a un públic més ampli. En el seu darrer àlbum de piano, ETIM (2020), Lluis torna a les seves arrels per compondre durant set mesos a la Catedral del Vi de Falset (Priorat), amb el seu gran piano envoltat de vi en botelles i ampolles.

Campanya Inverteix Priorat

Campanya Inverteix Priorat

INVERTEIX PRIORAT és una campanya de sensibilització alimentària i consum responsable del Consell Comarcal del Priorat. La finalitat és fomentar el petit comerç local i la compra de productes propis, tant produïts com elaborats a la comarca. Podeu trobar el llistat de productors amb venda directa i els petits comerços d’alimentació del Priorat a la pàgina web de la campanya.

 

Web Inverteix Priorat

Deixalles agrupades en caixes o bosses d’un sol ús

Deixalles agrupades en caixes o bosses d’un sol ús

Per tal de facilitar la recollida d’escombraries, recordem que és necessari posar els residus de cada fracció en caixes de cartró o bosses d’un sol ús, ben lligades i tancades. No es garanteix la recollida de cap deixalla que no segueixi aquestes condicions. Moltes gràcies.

Sancions contra l’incivisme amb les mascotes

Sancions contra l’incivisme amb les mascotes

Davant l’augment de casos d’aquests últims dies, advertim que no recollir els excrements de gossos a la via pública ni remullar les seves pixades amb aigua i vinagre o lleixiu és una infracció de l’ordenança de civisme i per tant es pot sancionar amb multes de fins a 600 euros. També es pot aplicar la mateixa sanció als propietaris de gossos que van sense lligar per la via pública.

Siguem cívics. La mascota és teva, el municipi és de tots.

 

Ordenança 24 de civisme, integració social i convivència ciutadana

Nits a la Fresca | Concert de Stromboli Jazz Band dissabte 8 d’agost

Stromboli 8 agost 2

Nits a la Fresca | Concert de Stromboli Jazz Band dissabte 8 d’agost

El proper dissabte 8 d’agost Stromboli Jazz Band amenitzarà les Nits a la fresca de Pradell de la Teixeta en un concert que oferirà a partir de les 23 h a la plaça de l’Església. Recordem la necessitat de respectar les normes per prevenir l’expansió de la Covid-19: mantenir la distància de 2 metres entre persones no convivents, rentar-se o fregar-se les mans amb gel hidroalcohòlic amb freqüència, i portar la mascareta en espais públics.

Stromboli Jazz Band és un grup de swing, dixieland, jazz popular i altres músiques integrat per músics professionals del Camp de Tarragona, que tenim una àmplia formació i experiència en aquest àmbit.

Està format per: Raül Cid, al trombó, veu i direcció, Josué García, a la trompeta, Ton Solé, al banjo i ukelele; Ismael Carles, a la tuba; i Adrià Mort a la bateria.

Ens els nostres espectacles es barreja bona música, amb dosis d’humor, teatre i una gran interacció amb el públic.

Des de la nostra presentació, al febrer de 2012, hem realitzat més de 450 actuacions amb molt bona resposta de públic i dels mitjans.

Al febrer del 2013, vam presentar el nostre primer CD, “Smile“, al Teatre Metropol i al març del 2017 vam celebrar el nostre 5é aniversari i la presentació del segon CD, “Be Happy”, també al Teatre Metropol.

Hem participat, entre d’altres, al Festival Creart de Tarragona, al Festival Cava Jazz de Guardiola de Font Rubí, al Cicle Altafujazz d’Altafulla, al Cicle de Música als Castells de Catalunya, al Festival Internacional de Dixieland de Tarragona, Nit als Museus, als Festivals de Blues de Reus i Tarragona, al IV Cicle de Jazz de Cambrils, en una gran quantitat de Festes Majors, hem amenitzat inauguracions i actes de tot tipus, també vam actuar al 47é Festival de Jazz (Heinekenjazzaldia) de San Sebastián i a la IV edició del Festival de Jazz Tradicional de Gliwice (Polònia).

Jornades sobre Viticultura Unió de Pagesos

Jornades sobre Viticultura Unió de Pagesos

Unió de Pagesos de Catalunya informa que el proper dijous 6 d’agost a partir de les 20 h se celebraran les Jornades en línia sobre Viticultura per parlar sobre la situació actual del sector de la vinya. La jornada es farà telemàticament i està oberta a totes aquelles persones que estiguin interessades en participar amb inscripció prèvia al telèfon 611688302 o a l’adreça de correu mvicente@uniopagesos.cat.