PREGONS

Vols rebre gratuïtament els pregons al teu mòbil? Fes clic aquí i t’explicarem com fer-ho.
Vols rebre un correu electrònic cada cop que es publiqui un pregó? Escriu la teva adreça al formulari de sota i fes clic a “Subscribe”.

Loading

PREGONS 5 D’AGOST

PREGONS 5 D’AGOST

 

 

 

El bar La Societat ofereix el següent menú per a aquestes nits:

SOPAR A LA FRESCA
📆📆🍽🍽

Us fem saber que pel sopar del diumenge 14 d’agost ja us podeu anar apuntar a l’ajuntament. Constarà d’un tall de llongonissa, un de xistorra, un de botifarra negra i un de cansalada, pa, oli i un tomàquet, vi i postre. Preu 6 €. Teniu temps per apuntar-vos fins el dia 8 d’agost.

 

PREGONS 3 D’AGOST

PREGONS 3 D’AGOST

RECOLLIDA ANDRÒMINES

La recollida d’andròmines està prevista pel proper dimecres dia 17 d’agost.

SOPAR A LA FRESCA
🍽🍲

Informem que qui vulgui venir al Sopar a la Fresca del diumenge 14 d’agost, a la plaça de les escoles, s’ha d’apuntar a abans del dilluns 8 d’agost. Per més informació trucar a l’ajuntament.

PREGONS 28 JULIOL

PREGONS 28 JULIOL

OFICINES TANCADES DEMÀ
🏫❌

Informem que les oficines municipals estaran tancades demà divendres 29 de juliol. Disculpeu les molèsties.

El proper divendres 5 d’agost a les 19.30h l’Ajuntament, el Departament de Cultura i la DO Montsant organitzen una sessió dels Divendres Divins. La sessió consistirà en una visita cultural pel poble i l’actuació a la Plaça de l’Església dels artistes Gullem Anguera i Xavier Pié, maridats amb els vins de la DO Montsant. Per participar-hi cal inscripció prèvia a l’Ajuntament. Places limitades. Preu tast de vins 5€

PREGONS 22 JULIOL

PREGONS 22 JULIOL

Des d’Adamo se’ns informa que el desplegament de la fibra òptica finalitzarà la setmana vinent.

 Per part de la comercialitzadora oficial d’Adamo a Tarragona,  Flexibleos, es vol donar a conèixer els seus serveis. Per això, aquesta empresa convida als veïns i veïnes del municipi a una reunió informativa el dimarts 26 a les 7 de la tarda al local del Sindicat, on la responsable regional d’aquesta empresa assistirà per tal de explicar el projecte i contestar preguntes dels assistents.

 

 

PREVENCIÓ

PREVENCIÓ

Informem que davant de la possible arribada de comercials al municipi per vendre productes de telefonia o altres serveis, com a passat aquesta setmana, l’ajuntament, en el cas de tenir coneixement, us avisaria prèviament per tal de què tingueu la informació.

INFORMACIÓ IMPORTANT

INFORMACIÓ IMPORTANT

📢📢📢
INFORMACIÓ IMPORTANT!!!
‼️‼️

Informem que hem vist que estan passant per les cases dos persones en nom d’ADAMO. Com Ajuntament NO tenim cap informació sobre quest tema. Aneu en compte!!!