PREGONS

Vols rebre gratuïtament els pregons al teu mòbil? Fes clic aquí i t’explicarem com fer-ho.
Vols rebre un correu electrònic cada cop que es publiqui un pregó? Escriu la teva adreça al formulari de sota i fes clic a “Subscribe”.

Ajuts de la Generalitat al lloguer d’habitatges

Ajuts de la Generalitat al lloguer d’habitatges

Informem que la Generalitat ha obert dues convocatòries d’ajuts al pagament de lloguers d’habitatges, una d’elles destinada al públic general, i l’altra a la gent gran. En els dos casos el termini per demanar-les acaba el proper 3 de juliol.

 

S’actualitzarà tota la informació al web de tràmits habitatge gencat.cat

 

Terminis (en els dos casos):

  • Del 28/5/2020 fins el 3/7/2020, ambdós inclosos.

 

Topalls renda (en els dos casos):

  • Demarcació de Tarragona: 500 euros.

 

Les sol·licituds es podran presentar:

 

GENERAL:

**Recomanable la sol·licitud telemàtica**

 

GENT GRAN:

  • Presencialment: a les oficines gestores OLH/Borses: Borsa de Lloguer del Consell Comarcal del Priorat: 977 830119
  • Una segona via d’ofici que s’informarà properament

Sopar de tapes | Dissabte, 21 h

Sopar de tapes | Dissabte, 21 h

El bar La Societat comunica que el proper dissabte 6 de juny a partir de les 21 h oferirà un sopar a base de tapes per a tots els gustos. Podeu fer la reserva al local del bar, al telèfon 977828282 o per Whatsapp al número 661582586.

Comunicacions de crema de l’1 al 14 de juny

Comunicacions de crema de l’1 al 14 de juny

Informem que ja es poden tramitar les comunicacions de crema de restes vegetals pel període comprès entre l’1 i el 14 de juny. Al contrari que en altres ocasions, aquest cop és el mateix titular el que ha de sol·licitar-ho a través d’un formulari en línia del Departament d’Agricultura. Si teniu qualsevol dificultat us podeu adreçar a l’Ajuntament durant les hores d’oficina perquè us ajudem a fer aquest tràmit.

 

FORMULARI EN LÍNIA COMUNICACIÓ CREMES

Treballs d’asfaltatge de la carretera Pradell – Torre

Treballs d’asfaltatge de la carretera Pradell – Torre

La Diputació de Tarragona informa que durant tot el cap de setmana del 30 i 31 de maig la carretera entre Pradell de la Teixeta i la Torre de Fontaubella estarà oberta al trànsit. A partir del dilluns 1 de juny començaran els treballs d’asfaltatge, que es faran començant pel tram més proper a Pradell i es preveu que durin unes dues setmanes. Durant aquest treballs, el vial estarà tallat a la circulació excepte pels propietaris de parcel·les adjacents, que hauran de seguir les instruccions dels treballadors de l’obra per accedir-hi.

Campanya de control del mosquit tigre a Pradell

Campanya de control del mosquit tigre a Pradell

Informem que, després de la detecció oficial de mosquit tigre al terme de Pradell de la Teixeta, aquesta temporada l’Ajuntament està fent un tractament en els espais de cria de larves.

Per millorar l’efectivitat, es demana a la població que eviti les acumulacions d’aigua en petits recipients a l’aire lliure com els plats de sota de les torretes, els canals de desguàs d’aigua, galledes, plats d’animals domèstics, piscines de plàstic, etc., i que prengui altres mesures que podreu trobar a continuació en uns tríptics que també hem repartit a cada domicili. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.