PREGONS

Vols rebre gratuïtament els pregons al teu mòbil? Fes clic aquí i t’explicarem com fer-ho.
Vols rebre un correu electrònic cada cop que es publiqui un pregó? Escriu la teva adreça al formulari de sota i fes clic a “Subscribe”.

Loading

PREGONS 28 JUNY

PREGONS 28 JUNY

Informem que les oficines municipals estaran tancades demà dimecres 29 de juny . Disculpeu les molèsties.

 

Eports, comercialitzadora d’Adamo,  comunica que aquest dimecres dia 29 de juny, de 9 del matí a les 2 del migdia tornaran a ser a la Biblioteca per atendre a les consultes que tingueu sobre la Fibra Òptica.

FIBRA ÒPTICA

FIBRA ÒPTICA

 

Eports, comercialitzadora d’Adamo,  comunica que aquest dimecres dia 22, de 9 del matí a les 2 del migdia hi seran a la Biblioteca per atendre a les consultes que tingueu sobre la Fibra Òptica.

 

PREGONS 17 DE JUNY

PREGONS 17 DE JUNY

 PARC DE SALUT 🤸‍♂️🤾⛹️‍♀️
Us fem saber que el parc de salut ja està disponible pel seu us. En breu us informarem del dia de la inauguració.

PRESENTACIÓ FIBRA ÒPTICA
📡📡📡

Us recordem que aquesta tarda a les 7 i al Local de la Societat eports, ens presentarà la Fibra òptica.

SOPAR REVETLLA SANT JOAN
🎉🍽🍽
Us recordem que l’últim dia per apuntar-se al sopar de la revetlla de Sant Joan serà aquest diumenge dia 19 de juny.

OBERTURA PISCINA 24 Juny 2022
🏊‍♀️💦

Us informem que el proper divendres dia 24 juny s’obriran les piscines municipals. Estarà oberta cada dia de 2/4 de dotze del migdia a 2/4 de 8 de la tarda. Aquest dia l’entrada serà gratuïta.

 

PREGONS 3 DE JUNY

PREGONS 3 DE JUNY

RECOLLIDA ESCOMBRARIES I ANDRÒMINES
🚒🚒🚒🚒
Degut a la festivitat d’aquest dilluns 6 de juny les fraccions previstes per aquest dia es recollirà a l’endemà , el dimarts 7 de juny, juntament amb les andròmines Disculpeu les molèsties.

PARADA DE PEIX FRESC
🐟🐠🦀

Us informem, que aquest dissabte 4 de juny, a partir de les 11:15h i a la plaça de l’Església hi haurà la parada de peix fresc.

INSTAL·LACIÓ FIBRA ÒPTICA
☎️☎️📞📞
Ens han informat que a partir del dimarts 7 de juny s’inicia l’estesa de cablejat per part de la empresa ADAMO per a la instal·lació de fibra òptica al municipi. En breu també es farà una reunió de poble informativa per part de l’empresa.

2N. TALLER EL PRIORAT 

Unió de pagesos realitzarà un 2n. Taller el Priorat amb mirada pagesa, previst pel dimarts 14 de juny del 2022 a Gratallops, a les 10 del matí. En aquesta ocasió es visitarà la finca de Mas Martinet, on es farà una interessant explicació sobre la gestió del conreu de la vinya en el secà. Cal inscripció prèvia : inscripcions@priorat.cat

Pregons 2 de juny

Pregons 2 de juny

📢📢📢
PARADA DE ROBA I SABATES
👠👞👔

Informem que demà divendres 3 de juny i a partir de les 9 del matí, a la plaça de l’Església, hi haurà la parada de sabates i roba.

📢📢📢
RECORDATORI TALL SUBMINISTRAMENT ELÈCTRIC
❌🔌🔌💡💡
Recordem que demà dia 3 de juny des de 2/4 de nou fins aproximadament les 12 del migdia, Endesa tallarà el subministrament de llum per poder fer manteniments a les seves xarxes de distribució.

 

TALL SUBMINISTRAMENT ELÈCTRIC
❌🔌🔌💡💡

Endesa informa que motivada per la realització d’uns treballs de manteniment de les seves xarxes de distribució, es veuen obligats a interrompre el subministrament elèctric aquest divendres 3 de juny de 8:30h a 12h del migdia aproximadament.