PREGONS

Vols rebre gratuïtament els pregons al teu mòbil? Fes clic aquí i t’explicarem com fer-ho.
Vols rebre un correu electrònic cada cop que es publiqui un pregó? Escriu la teva adreça al formulari de sota i fes clic a “Subscribe”.

Aparcament Cal Cabré

Aparcament Cal Cabré

Informem que està permès l’aparcament de vehicles al bancal de baix de Cal Cabré, en la zona municipal situada al carrer Barranquet, prop de la intersecció amb el carrer Burguera.

Festa Major Santa Maria Magdalena 2020

Festa Major Santa Maria Magdalena 2020

Els propers 17, 18, 19 i 20 de juliol se celebrarà la Festa Major de Santa Maria Magdalena d’enguany, amb canvis en el lloc i el format per adaptar-la a les mesures per prevenir l’expansió de la Covid-19. A continuació podeu trobar els continguts del programa i el cartell de la festa.

 

PROGRAMA (Descarrega el programa en PDF)

DIVENDRES 17 DE JULIOL

20 h | ESGLÉSIA
Repicada de campanes i tronada

20.15 h | PLAÇA ST. ISIDRE
Presentació musicada Era això. Poemari guardonat amb premi Miquel Bauzà 2019 de Sandra Blanch. L’acompanyaran Roger Gatnau, Marcé Murillo i Diego Burián

23 h | PLAÇA ST. ISIDRE
Música ambiental a la fresca, acompanyada per qui ho vulgui de mojitos, gintònics o el còctel especial La Cienfueguera

 

DISSABTE 18 DE JULIOL

12 h | ESGLÉSIA
Celebració de l’Eucaristia

13 h | PLAÇA ST. ISIDRE
Concert de Radio Reggae

18 h | PLAÇA ST. ISIDRE
Espectacle La Festa de Colors, de Maria Voltereta

19.30 h | PLAÇA ST. ISIDRE
Bingo (recaptació a favor de la campana de quarts de l’església)

23 h | PLAÇA ST. ISIDRE
Concert de CatAcústic. En acabar, sessió de DJ de música catalana.

 

DIUMENGE 19 DE JULIOL

11.30 h | ESGLÉSIA
Celebració de l’Eucaristia en honor a Santa Maria Magdalena

13 h | PLAÇA ST. ISIDRE
Concert vermut amb Amadeu Rossell i els Tururut Bonaigua

19h | PLAÇA ST. ISIDRE
Actuació Sis Nits d’Agost, de Jordi Lara i Izan Rubio

23 h | PLAÇA ST. ISIDRE
Concert de nit d’Amadeu Rossell i els Tururut Bonaigua, amb cançons de taverna de mar i muntanya

 

DILLUNS 20 DE JULIOL

18 h | SORTIDA DE LA PLAÇA ST. ISIDRE
Caminada popular familiar La ruta dels teixos

Benvolgudes i benvolguts,

No hi ha dubte que la del 2020 serà una de les Festes Majors de Santa Maria Magdalena més recordades. Serà excepcional. Excepcional per les mesures per prevenir l’expansió de la Covid-19, que ens obligaran a canviar la manera com la celebrem. Enguany la distància social, les mascaretes i la higiene de les mans (DMM) seran protagonistes juntament amb la música, els riures, els retrobaments i les emocions. Necessitem més espai a l’aire lliure i per això la plaça Sant Isidre serà l’escenari dels actes, amb cap més sostre que el cel, les estrelles i les fulles dels arbres.

Però també serà una Festa Major excepcional perquè ens ho passarem més bé que en cap altra, perquè tenim més ganes que mai de celebrar-la i perquè hem après a valorar com si fos or coses tan senzilles com estar al carrer gaudint de la companyia dels nostres familiars i amics. Excepcional perquè la reinventarem, trencarem les rutines de cada any, i això farà que sigui memorable com cap altra. Excepcional perquè els artistes, frisosos per tornar a pujar als escenaris i no haver-ne de baixar mai més, ho deixaran tot en cada una de les seves actuacions per fer-nos gaudir a les pradellanes i als pradellans.

Per tot això, en honor als que ho han passat malament o ens han deixat per culpa d’aquesta malaltia, fem que aquesta Festa Major de Santa Maria Magdalena sigui EXCEPCIONAL!

Molt bona festa i sobretot respectem distància, mascareta i mans!

 

L’equip de govern de Pradell de la Teixeta

 

Organitzen: Ajuntament de Pradell de la Teixeta, Centre Quim Soler, Festival Eva

Col·laboren: Diputació de Tarragona, Consell Comarcal del Priorat, Institució de les Lletres Catalanes

Berenar avui 18 h i sopar dissabte bar La Societat

Berenar avui 18 h i sopar dissabte bar La Societat

El bar La Societat informa que aquesta tarda a partir de les 18 h oferirà un berenar a base de tartaletes de moka i gelat de vainilla. D’altra banda, recordem que el dissabte dia 4 de juliol hi haurà un sopar especial de tapes que consistirà en tres mini hamburgueses amb patates fregides, amanida i postres. Es necessita reserva prèvia al 977828282 o per Whatsapp al 661 582 586.

Obertura piscines temporada 2020

Obertura piscines temporada 2020

Informem que les piscines municipals de Pradell de la Teixeta han obert avui al públic. Al contrari que altres anys, aquesta temporada el primer dia l’entrada pels majors de 0 a 3 anys NO és gratuïta.

El preu de les entrades és de 4 euros per les persones majors de 3 anys. Pel que fa als abonaments, són de 35 euros pels majors de 12 anys i de 25 euros pels infants de 4 a 12 anys. Recordem que per entrar s’ha de signar un certificat autoresponsable on l’usuari es compromet a seguir una sèrie de normes, entre les quals hi ha la de fer servir un calçat específic per la piscina.

Podeu trobar tota la informació sobre la piscina al següent enllaç:
➡️ http://www.pradelldelateixeta.cat/piscina-municipal/

Horaris i preus piscina municipal temporada 2020

Horaris i preus piscina municipal temporada 2020

Informem que l’horari de les piscines municipals de Pradell de la Teixeta serà de les 11.30 a les 14.30 h i de les 16 a les 17.30 h. Recordem que la inauguració de la temporada serà el proper dimecres 1 de juliol.

L’entrada serà gratuïta pels infants de 0 a 3 anys, i de 4 euros diaris per la resta. Pel que fa al preu dels abonaments de temporada, serà de 25 euros en el cas dels infants de 4 a 12 anys, i de 35 euros pels que tinguin 13 anys o més. Tant les entrades com els abonaments s’han d’adquirir a la mateixa piscina a partir del dia de l’obertura.

Abans d’entrar els usuaris s’hauran de comprometre per escrit a seguir una sèrie de normes d’ús orientades a prevenir l’expansió de la Covid-19.