PREGONS

Vols rebre gratuïtament els pregons al teu mòbil? Fes clic aquí i t’explicarem com fer-ho.
Vols rebre un correu electrònic cada cop que es publiqui un pregó? Escriu la teva adreça al formulari de sota i fes clic a “Subscribe”.

Loading

COMUNICACIONS DE CREMA DEL 16 DE SETEMBRE AL 15 D’OCTUBRE

COMUNICACIONS DE CREMA DEL 16 DE SETEMBRE AL 15 D’OCTUBRE

Des del dia 16 setembre ja es poden tramitar les comunicacions de crema pel període comprès entre el 16 setembre i el 15 d’octubre. Ho podeu fer presencialment o entrant una instància genèrica clicant l’enllaç que trobareu al final, indicant la partida o partides per les quals necessiteu el permís

En aquest nou període les cremes es podran fer des de les 6 del matí i fins les 12 del migdia, i seguint les indicacions que s’especifiquen en el resguard de la comunicació. Advertim que en ocasions la caiguda puntual del programari pot provocar retards en aquest tràmit.

➡️ INSTÀNCIA GENÈRICA: https://tramits.seu.cat/ABSIS/EAD/webspublicacion/eMiservicio/catala/Tramites/40EE3C1A3E7D458193319C8B8B4563CB.asp?codent=643

PREGONS DEL 17 DE SETEMBRE

PREGONS DEL 17 DE SETEMBRE

📢📢📢
PARADA DE PEIX FRESC
🐟🐠🦀

Us informem, que aquest dissabte 18 de setembre, a partir d’un quart de dotze i a la plaça de l’Església hi haurà la parada de peix fresc.

CLASSES MÚSICA
🎼🎼🎼

Demà dissabte dia 17 de setembres a dos quarts de 7, ens trobarem a la Biblioteca amb la Carme Duran, la directora dels Cantaires de Pradell, per informar sobra la reactivació de les classes de la coral i la proposta d’unes classes per aprendre música i saber treballar la veu amb lectures teatralitzades. Obert per grans i petits.

📢📢📢
ACTIVITATS AL BAR LA SOCIETAT PEL DIA 18 DE SETEMBRE

Recordem que el bar La Societat demà dia 18 de setembre disposarà de dos menús, un infantil i l’altre per adults, també hi haurà Karaoke per la nit.Podeu fer la reserva trucant al número de telèfon 977 82 82 82 i 62214 98 84

 

MENÚ 18 DE SETEMBRE DEL BAR LA SOCIETAT

MENÚ 18 DE SETEMBRE DEL BAR LA SOCIETAT

El bar La Societat informa dels menús disponibles per aquest dissabte 18 de setembre: Hi haurà un menú infantil d’hamburguesa i un altre complert per adults i després de sopar karaoke amb Mojito o sangria. Podeu fer la reserva trucant al número de telèfon 977 82 82 82 i 62214 98 84

RECOLLIDA ESCOMBRARIES
🚒🚒🚒🚒

L’Ajuntament de Pradell de la Teixeta us fa saber que demà 15 de setembre es passarà a recollir les escombraries més tard i que les oficines municipals romandran tancades al públic. Disculpeu les molèsties.

MENÚ FESTA MAJOR SANT MIQUEL ARCANGEL

MENÚ FESTA MAJOR SANT MIQUEL ARCANGEL

El bar La Societat informa que el dia 25 de setembre i en motiu de la Festa Major de Sant Miquel Arcàngel, s’oferirà un sopar de Festa Major. Es prega fer reserva prèvia entre avui i el 20 de setembre a l’establiment o trucant al número de telèfon 977 82 82 82 i 62214 98 84

CONCERT DIADA CATALUNYA LÍRICA

CONCERT DIADA CATALUNYA LÍRICA

Demà dissabte 11 de setembre, Diada de Catalunya, hi haurà el concert ¨Cançó Catalana d’ahir i d’avui¨ amb Charo Tris al local del sindicat a les 7 de la tarda. Us hi esperem!

UNANIMITAT INSTITUCIONAL CONTRA EL NOU PROJECTE LÍNEA MAT

UNANIMITAT INSTITUCIONAL CONTRA EL NOU PROJECTE LÍNEA MAT

Unanimitat institucional absoluta contra el nou projecte de línia de molt alta tensió (MAT) que recorreria 180 quilòmetres tan sols a la demarcació de Tarragona, 38 ajuntaments tarragonins, el de Pradell de la Teixeta entre ells, 7 consells comarcals i la diputació han presentat públicament aquest dimarts les al·legacions contra aquest projecte privat, que impulsa l’empresa privada Forestalia i i que va publicar-se en el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) el passat juliol.

D’una banda, els consells comarcals i els ajuntaments afectats han presentat un paquet d’al·legacions de manera conjunta, mentre que la Diputació de Tarragona redacta un estudi jurídic a petició de la Subdelegació del Govern a Tarragona que reforça els arguments contraris dels ajuntaments i el conjunt d’administracions públiques.

El món local de la demarcació s’ha reunit al Palau Bofarull per expressar de forma conjunta l’oposició al projecte de la nova MAT fonamentant-se en l’incompliment de la llei del sector elèctric, la no justificació de la seva necessitat, el greu impacte tant paisatgístic com agrícola, social, cultural i patrimonial, i la incompatibilitat amb la planificació del sòl.

Pren especial rellevància l’argument que, tot i ser presentada com una “xarxa d’evacuació elèctrica”, tècnicament es tracta d’una “xarxa de transport elèctric”, la qual cosa significa que xoca contra la legalitat vigent, ja que, segons la llei, només la societat estatal Red Eléctrica de España pot ser propietària de les xarxes de transport d’energia elèctrica primària i secundària, alhora que és operadora del sistema i gestora d’aquestes xarxes de transport.

Totes les institucions que s’oposen al projecte consideren ferm el seu compromís amb la transició energètica i la lluita contra el canvi climàtic, però defensen fer-ho ordenadament, de manera planificada i coordinada i mitjançant el diàleg amb els territoris afectats per tal de fer prevaldre el bé comú.

PREGONS 9 DE SETEMBRE

PREGONS 9 DE SETEMBRE

TRANSPORT ESCOLAR A LES 8.25 H
📚🚌

El Consell Comarcal del Priorat informa que l’autobús escolar que a partir del 13 de setembre transportarà els alumnes de Pradell de la Teixeta a l’Escola Antoni Vilanova i l’IES Priorat de Falset passarà pel nostre municipi a les 8.25 h. Sortirà de Porrera a les 8.05 h i arribarà a Falset a les 8.45 h.

 

CLUB DE NATACIÓ A MÓRA D’EBRE
🏊‍♀️🏊‍♀️💦💦

L’Ajuntament de Móra d’Ebre està preparant un projecte per crear un club de natació a les instal·lacions de la piscina coberta.
Si estàs interessat en formar-ne part, pots posar-te en contacte amb AQUA MÓRA D’EBRE trucant al telèfon 977 41 40 92, o enviant un correu electrònic a aqua@moradebre.cat
Esperem la seva participació.

PREGONS 8 SETEMBRE

PREGONS 8 SETEMBRE

CURSOS CATALÀ PER ADULTS
📚

El Servei Comarcal de Català del Priorat informa que el període d’inscripció als cursos de català per a adults del Consorci per a la Normalització Lingüística estarà obert fins al 15 de setembre.
Per a més informació, podeu trucar al 977831983 o visitar el web www.cpnl.cat

 

PARADA DE PEIX FRESC
🐟🐠🦀

Us informem, que demà dijous 9 de setembre, a partir de les 8 del matí i a la plaça de l’Església hi haurà la parada de peix fresc.

TROBADA A L’ENDERROCADA PER CELEBRAR LA DIADA

TROBADA A L’ENDERROCADA PER CELEBRAR LA DIADA

L’associació esportiva Baronia d’Escornalbou organitza una trobada a l’Enderrocada per celebrar la diada
La sortida de Pradell serà des de la plaça de l’Església a les 9:00h el dissabte 11 de setembre. Aprofitarem per fer una mica de neteja del camí, porteu eines.