PREGONS

Vols rebre gratuïtament els pregons al teu mòbil? Fes clic aquí i t’explicarem com fer-ho.
Vols rebre un correu electrònic cada cop que es publiqui un pregó? Escriu la teva adreça al formulari de sota i fes clic a “Subscribe”.

Loading

CERTIFICAT DE ZONA AMB CEL NOCTURN DE QUALITAT

CERTIFICAT DE ZONA AMB CEL NOCTURN DE QUALITAT

 

L’Ajuntament de Pradell de la Teixeta va rebre el 19 de novembre del 2021 de la Conselleria d’Acció Climàtica i Agenda Rural el certificat de Zona amb cel nocturn de qualitat.

La consellera, Teresa Jordà, en un acte al Parc Natural de Montsant, ha entregat els certificats als ajuntaments prioratins per la seva contribució en la protecció lumínica nocturna. I és que, el Priorat, s’ha convertit en l’única comarca catalana en rebre aquesta distinció i en la zona de protecció lumínica més gran d’Europa. A més dels 23 municipis del Priorat, també se n’han reconegut a 9 de les muntanuyes de Prades, el que suposa 32 pobles i una extensió total de 738Km2 protegits.

Per ajudar aquests municipis a adoptar un model d’enllumenat exterior sostenible des del punt de vista econòmic, energètic i ambiental, la consellera ha anunciat que la Generalitat publicarà aviat una convocatòria de subvencions de 600.000 € per millorar l’enllumenat públic que prioritzarà els projectes en zones protegides.

Així mateix, en aquest acte, la directora de la Fundació Starlight, la Dra. Antonia Varela, va lliurar al Parc i als municipis implicats la certificació com a Destinació Turística Starlight, en reconeixement de la foscor del cel nocturn de la zona i de la seva oferta turística associada. des del punt de vista turístic, la certificació Starlight dona als municipis eines per diversificar la oferta, i orientar-la cap a un públic famíliar i interessat en els valors ambientals, culturals i paisatgístics. Aquest tipus de distintiu només els tenen a Catalunya el Parc Astronòmic del Montsec i el Parc Nacional d’Aigüestortes i estany de Sant Maurici.

 

PREGONS 21 GENER

PREGONS 21 GENER

FESTIVITAT DE SANTA ÀGUEDA

TEATRE: LES NOIES DE MOSSBANC ROAD | DISSABTE 5 FEBRER |18.00 H | SALA SINDICAT | GRATUÏT
🎭☮️
La companyia Els Passarells portarà el dissabte 5 de febrer a partir de les 18.00 h a la Sala del Sindicat de Pradell de la Teixeta l’obra Les Noies de Mossbanck Road amb la col·laboració del Pacte de Estat contra la Violència de Gènere, de la Secretaria d’Estat pe

r a la Igualtat.

SOPAR DE SA

NTA ÀGUEDA
🍽👩‍🦳

El dissabte 5 de febrer al cafè se celebrarà el sopar de Santa Àgueda. les inscripcions es poden fer al Bar de la Societat fins el proper diumenge 3 de febrer.

A continuació us adjuntem el menú:

MENÚ

Primer (a escollir)
Entremés de la casa
Endívies al Rocafort
Vieires gratinades

Segon (a escollir)
Rodó de vedella al pebre
Peixet (pescadilla) a l’andalusa
Xurrasc de Falset a la Brasa

Postre
Pastís de formatge
Terrina de gelat

Aigua, sangria i pa

Preu: 17 euros

 

TREBALLADORA SOCIAL
👩🏻‍⚕️🕐

La Treballadora Social atendrà el pròxim dimecres dia 26 de gener a l’Ajuntament de 9:00H a 14H.

VISITA CALLISTA DIVENDRES 21 DE GENER
👨🏼‍⚕️🦶🏻

Recordem que avui, divendres 21 de gener, a partir de les 16H. i a la sala d’espera del consultori mèdic hi haurà el callista. Recordem als usuaris del servei, la necessitat de complir les normes de prevenció de la COVID. Gràcies

PARADA DE PEIX FRESC
🐟🐠🦀

Us informem, que aquest dissabte 22 de gener, a partir de les 11:15h i a la plaça de l’Església hi haurà la parada de peix fresc.

BATUDA PORC SENGLAR
🐾🐾🐕🐖

La societat de caçadors informa que diumenge 23 de gener, hi haurà batuda a la zona del Polvorí i Mas de Sant Rafel, poden afectar també a Putxos i Planots.
Horari entre 9:00 i 14:00
Senyalització amb plaques a tot el perímetre.
Disculpeu les molèsties.

VISITA CALLISTA DIVENDRES 21 DE GENER

VISITA CALLISTA DIVENDRES 21 DE GENER

Informem que el divendres 21 de gener a partir de les 4 de la tarda i a la sala d’espera del consultori mèdic hi haurà el callista. Recordem als usuaris del servei la necessitat de complir les normes de prevenció de la COVID. Gràcies.

BAR LA SOCIETAT

BAR LA SOCIETAT

BAR LA SOCIETAT
🍔🍔🕺🏻🍻🍸🎤🎤

El bar la Societat oferirà aquest dissabte 15 de gener un sopar-menú d’hamburguesa, beguda i postra tot per 12,50 € també hi haurà Karaoke.

PREGONS 5 DE GENER

PREGONS 5 DE GENER

📢📢📢

RECOLLIDA ESCOMBRARIES DIVENDRES 7 I NO AVUI
🗑🗓

Us recordem que la brossa es passarà a recollir el divendres 7 de gener com s’havia informat i que aquest dimecres no hi havia servei de recollida. Per aquest motiu agrairem que tots els hi heu tret les retireu de la via pública.

📢📢📢
PARADA DE PEIX FRESC
🐟🐠🦀

Us informem, que aquest dissabte 8 de gener, a partir d’un quart de dotze i a la plaça de l’Església hi haurà la parada de peix fresc.

🔔🔔🔔
REIS D’ORIENT
👑👑👑

Atenció, Atenció, nenes i nens ens acaba de trucar el patge reial i ens ha dit que si no passa res Ses Majestats Els Reis d’Orient arribaran a les 7 de la tarda a Pradell. Podeu anar amb les vostres fanalets a rebre’ls a l’entrada del poble, carrer Barceloneta.

 

 

 

PREGONS 4 DE GENER

PREGONS 4 DE GENER

OBJECTES DIADA
🤞😉

Informem que els “objectes de la diada” es poden deixar demà dimecres dia 5 de 8:30 h. a 9:30 h. a la Sala del Sindicat.

RECAPTACIÓ MARATÓ TV3 2021

Informem que la recaptació durant els actes a favor de la Marató de TV3 d’aquest any, ha estat d’un total de 300 euros. D’aquests, 205,50 euros es van recollir el dia de la marató i 94.50 euros als concerts realitzats aquestes festes de Nadal. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

PREGONS 27 DE DESEMBRE

PREGONS 27 DE DESEMBRE

📢📢📢
CALENDARI 2022
📅📅

Us informem que podeu passar per l’oficina de l’Ajuntament a recollir el calendari 2022. Avui 27, dimecres 29 i dijous 30 de desembre, de 10 del matí a la 1 H. del migdia

📢📢📢

CONSULTORI MÈDIC 
🏥

L’Institut Català de la Salut informa que, mentre duri la 2a fase de mitigació de la pandèmia en la que ens trobem, no enviarem informació sobre els horaris dels consultoris, ja que els ciutadans han de demanar cita abans d’anar presencialment al consultori i també expressar motiu de consulta per poder fer una millor gestió de les seves demandes.

Ho poden fer mitjançant la web citasalut.gencat.cat o per telèfon trucant al CAP Falset 977831288 en horari de 8h a 20h de dilluns a divendres.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració

 

PROGRAMACIÓ FESTES DE NADAL
🎊🎊🎇🎇

Us recordem que en principi no hi ha cap canvi en la programació d’aquestes festes de nadal.
Podeu consultar la programació a la pàgina web, telegram i al punts d’informació del municipi.

 

PREGONS 14 DE DESEMBRE

PREGONS 14 DE DESEMBRE

OMNIUM PRIORAT
📅📅

Òmnium Priorat organitza la segona edició dels Relats enllaçats. Per participar-hi, inscriu-te al formulari abans del dia 16 de desembre. Trobaràs les bases al formulari: 👉🏻 https://ja.cat/relatspriorat21 Enllaça el teu relat amb nosaltres i fem una cadena ben llarga!

També us convida a participar a l’Assemblea general de socis i sòcies que tindrà lloc el diumenge, 19 de desembre a les 12 h al Local social de Scala Dei. Us hi podeu inscriure a: https://ja.cat/agopriorat21 Vine per conèixer el Pla de treball i Pressupost 2022 i aportar les teves idees!

SOPAR DE CAP D’ANY BAR LA SOCIETAT
🍇🔔

El Bar la Societat us recorda que podeu fer la reserva a l’establiment o al telèfon 977 82 82 82 i 622 14 98 84 pel dinar de Nadal i pel sopar de gala de Cap d’any fins el 19 de desembre

MÚSICA I BALL CAP D’ANY
🎉🎉🕺🏻🕺🏻💃

L’Ajuntament us fa saber que a l’entrar l’any hi haurà música i ball per amenitzar la festa.

📢📢📢

TALL DE TRÀNSIT PART BAIX CARRER BARRANQUET**
⛔️🚧

 

Es comunica que demà de 8 H. del matí fins cap a les 10 H. estarà tancat el pas a la part baixa del carrer Barranquet per obres. Disculpeu les molèsties

PREGONS 10 DESEMBRE

PREGONS 10 DESEMBRE

Recordem que teniu temps fins al dia 16 per reservar el dinar que organitza el centre excursionista de Tarragona pel dia 19 de desembre.

 

BAR LA SOCIETAT
🌯🌯🕺🏻🍻🍸🎤🎤

 

El bar la Societat oferirà aquest dissabte 11 de desembre un sopar consistent en “2 burritos” de vedella amb verdura, patates fregides, beguda i postra tot per 12,50 € també hi haurà Karaoke amb mojitos.

PARADA DE PEIX FRESC
🐟🐠🦀

Us informem, que aquest dissabte 11 de desembre, a partir d’un quart de dotze i a la plaça de l’Església hi haurà la parada de peix fresc.

 

BATUDA PORC SENGLAR
🐾🐾🐕🐖

La societat de caçadors informa que aquest diumenge dia 12, hi haurà batuda a la zona de l’antic camp de futbol i tossal redó. El perímetre estarà senyalat amb plaques de batuda.

 


El Bar la Societat us informa que ja podeu fer la reserva a l’establiment o al telèfon 977 82 82 82 i 622 14 98 84 pel dinar de Nadal i pel sopar de gala de Cap d’any fins el 19 de desembre.