PREGONS

Vols rebre gratuïtament els pregons al teu mòbil? Fes clic aquí i t’explicarem com fer-ho.
Vols rebre un correu electrònic cada cop que es publiqui un pregó? Escriu la teva adreça al formulari de sota i fes clic a “Subscribe”.

Recollida d’escombraries Setmana Santa

Degut a les festivitats de Setmana Santa, s’anul·la la recollida d’escombraries prevista pels dies 19 d’abril (Divendres Sant) i 22 d’abril (Dilluns de Pasqua), i se substitueix pels dies següents:

 • DIJOUS 18 d’abril: Envasos, orgànica i rebuig
 • DIMARTS 23 d’abril: Paper i cartró, orgànica i rebuig

Disculpeu les molèsties.

Horari Ajuntament Setmana Santa

Durant la Setmana Santa, del 15 al 22 d’abril l’horari d’atenció al públic de l’Ajuntament de Pradell de la Teixeta no serà l’habitual, sinó el que segueix:

 • Dilluns 15, dijous 18, divendres 19 (Divendres Sant) i dilluns 22 (Pasqua): TANCAT
 • Dimarts 16 i dimecres 17: Obert de 9 a 13 h

Per a qualsevol consulta fora d’aquestes hores, ens podeu escriure a aj.pradell@altanet.org o registrar-nos una instància genèrica.

Disculpeu les molèsties.

Òmnium Cultural Priorat

Òmnium Cultural al Priorat us convida a l’Acte de presentació de la seva comissió gestora al Priorat, que tindrà loc el proper dissabte, 13 d’abril, a les sis de la tarda (18:00 hores) a l’Àbsis del Castell de Falset.

Hi intervindrà Marcel Mauri de los Rios, vicepresident d’Òmnium Cultural i l’escriptor i periodista Toni Orensanz. Hi haurà actuacions musicals i un refrigeri de cloenda.

Tots i totes hi esteu convidats.

Canvi de visita de la treballadora social

Informem que, per motius d’agenda, la propera visita de la treballadora social al nostre municipi serà el dilluns 29 d’abril de les 12 a les 13 h, i NO el 15 d’abril com estava programat.

Podeu veure la informació sobre els serveis socials al municipi i les properes permanències programades fent clic al següent enllaç:

TREBALL SOCIAL

 

Curs gratuït de manipulador de fitosanitaris

La Unió de Pagesos ofereix un Curs gratuït de Nivell bàsic de Manipulador i aplicador de productes fitosanitaris. Les sessions teòriques es faran al Consell Comarcal del Priorat (plaça Quartera, 1 de Falset) les tardes dels dimecres i divendres del 8 al 31 de maig, i la sessió pràctica es farà el dijous 23 de maig a la Cooperativa de Falset-Marçà.

 • LLOC: Consell Comarcal del Priorat
 • DATES: els dimecres 8, 15, 22, 29 i divendres 10, 17, 24 i 31 de maig de 2019.
 • HORARI: de 16 a 19 h excepte els dies 8 i 31 de maig, que es farà de 16 a 20 h
 • SESSIÓ PRÀCTICA: Dijous 23 de maig de 16 a 20 h a la Cooperativa Falset-Marçà

Per formalitzar la inscripció cal fer arribar prèviament a Unió de Pagesos de Reus (977 33 32 32) o a Xesca Abelló (xabello@uniopagesos.cat 607 81 00 36):

 • Fotocòpia del DNI/NIE
 • Fotocòpia de l’últim rebut de pagament al Règim Especial de Treballadors Autònoms o bé la de la capçalera de la nòmina o bé de l’alta a l’atur
 • El correu electrònic i el número de mòbil

El curs està subvencionat pel Consorci de Formació Contínua i pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

Clau perduda

Informem que s’ha perdut una clau amb un clauer d’una figureta d’escuma. En cas de trobar-la, si us plau porteu-la a les oficines municipals per tornar-la al propietari. Gràcies.