PREGONS

Vols rebre gratuïtament els pregons al teu mòbil? Fes clic aquí i t’explicarem com fer-ho.
Vols rebre un correu electrònic cada cop que es publiqui un pregó? Escriu la teva adreça al formulari de sota i fes clic a “Subscribe”.

11ª Caminada Nocturna Baronia d’Escornalbou

L’Associació Esportiva Baronia d’Escornalbou informa que el proper divendres 6 de setembre se celebrarà l’11ª Caminada Nocturna de la Baronia d’Escornalbou. La caminada començarà a les 21.30 h, i les inscripcions es poden fer el mateix dia a partir de les 19.30 h a la plaça de la Font de Vilanova d’Escornalbou, o a través del següent enllaç:

 

INSCRIPCIONS CAMINADA NOCTURNA

 

La caminada consta de dos circuits:

  1. Circuit verd o familiar (8 km 200m D+)
  2. Circuit vermell o tècnic (12 km 400m D+)

El preu de l’inscripció és de 6 euros pels socis, els federats o els menors de 12 anys, i de 10 euros per la resta. Tots els pagaments es realitzaran el dia de la caminada.

L’organització recorda que cal portar llanterna, cantimplora, calçat i roba adient per a caminar.

Durant el recorregut oferiran 1 o 2 avituallaments i a l’arribada hi haurà coca amb xocolata i refrigeri.

Si es necessita més informació, es pot enviar un correu electrònic a baroniadescornalbou@gmail.com

Prohibició de trànsit de bicicletes a la carretera Pradell – Torre

La Diputació de Tarragona informa que, en motiu de les obres de millora de la carretera, a partir del 2 de setembre i fins el 21 d’abril de l’any que ve, queda tallat el trànsit de bicicletes en el tram de la carretera entre Pradell de la Teixeta i la Torre de Fontaubella que va des de la sortida de Pradell i fins a l’entrada a la Torre. Per a la resta de vehicles hi seguirà havent talls puntuals amb pas alternatiu.

Ajornat el Joc de les pel·lícules

Informem que l’activitat del Joc de les pel·lícules prevista per avui dilluns dia 19 a les 22 h a la plaça de l’Església s’ha ajornat. Finalment, l’activitat es farà demà dimarts dia 20 a la mateixa hora i al mateix lloc.

Campionat de futbol botons

Demà dissabte dia 17, i com a part de les activitats d’agost, es farà el 3r Campionat de futbol botons. Serà a partir de les 16.30 h al Sindicat, i es faran classes pràctiques per als infants.

Recordatori | Sortida ciclista via verda Horta – Benifallet

Recordem que aquest dissabte dia 17 hi ha una sortida amb bicicleta per recórrer el tram de la Via Verda entre Horta de Sant Joan i Benifallet. Es queda a les 9 h a la plaça Sant Isidre per carregar les bicicletes i sortir a les 9.15 h cap a Horta. Hi haurà una parada a la Fontcalda per refrescar-se i dinar, per després seguir fins a Benissanet, on es donarà xocolata.