NOTÍCIES

Vols rebre un correu electrònic cada cop que es publiqui una notícia? Escriu la teva adreça al formulari de sota i fes clic a “Subscribe”.

Loading

Ponència telemàtica “Dones, pageses, emprenedores”

Cartell dones pageses emprenedores

Ponència telemàtica “Dones, pageses, emprenedores”

L’entitat Pagesos Solidaris organitza el proper dimarts 27 d’octubre a les 18.30 h. la conferència telemàtica “Dones, pageses, emprenedores”, amb la participació d’Ester Gomis, Goretti Vicente, Montse Mangues i Raquel Serrat, que ens explicaran les seves històries de vida: els seus inicis en la pagesia, l’actualitat i els projectes futurs.

S’hi pot participar fent inscripció prèvia mitjançant un Whatsapp al telèfon 611688302, o un correu electrònic a mvicente@uniopagesos.cat.

Unitat mòbil ITV maquinària agrícola | 19 de novembre

Unitat mòbil ITV maquinària agrícola | 19 de novembre

L’empresa Applus Iteuve informa que el proper dijous 19 de novembre a les 8 del matí hi haurà una unitat mòbil a Pradell de la Teixeta per fer inspeccions tècniques de maquinària agrícola. Els que la vulguin fer poden reservar cita a l’Ajuntament informant de la matrícula i del nom del propietari ja sigui presencialment, per telèfon (977 82 80 04), per correu electrònic (aj.pradell@altanet.org) o omplint el formulari que trobareu a continuació:

Comunicacions de crema del 16 d’octubre al 14 de març

Comunicacions de crema del 16 d’octubre al 14 de març

A partir d’avui ja es poden tramitar les comunicacions de crema pel període comprès entre el 16 d’octubre i el 14 de marçHo podeu fer presencialment o entrant una instància genèrica clicant aquest enllaç, indicant la partida o partides per les quals necessiteu el permís:

Botó instància genèrica 3 

En aquest nou període les cremes es podran fer des de les 6 del matí i fins les 6 de la tarda, sempre seguint les indicacions que s’especifiquen en el resguard de la comunicació i en els missatges que s’envien des del Pla Alfa. Advertim que en ocasions la caiguda puntual del programari pot provocar retards en aquest tràmit.

Crema de restes vegetals del 16 de setembre al 15 d’octubre

Crema de restes vegetals del 16 de setembre al 15 d’octubre

A partir de demà ja es poden tramitar les comunicacions de crema pel període comprès entre el 16 de setembre i el 15 d’octubreHo podeu fer presencialment o entrant una instància genèrica clicant aquest enllaç, indicant la partida o partides per les quals necessiteu el permís:

Botó instància genèrica 3 

En aquest nou període les cremes es podran fer des de les 6 del matí i fins les 12 del migdia, i seguint les indicacions que s’especifiquen en el resguard de la comunicació. Advertim que en ocasions aquest tràmit pot sofrir retards degut a caigudes puntuals del programari de la Generalitat, i demanem disculpes per avançat per les molèsties que això pugui ocasionar.

Actes Diada de Catalunya a Pradell

Diada Terra Lírica 11 setembre 2

Actes Diada de Catalunya a Pradell

Demà, com a actes per commemorar la Diada de Catalunya, a partir de les 11 i fins les 13 h es posarà música en català per megafonia. Acte seguit, es llegirà el manifest també pels altaveus, i acabarà amb el cant dels Segadors, que sonarà per megafonia i es podrà acompanyar cantant des dels balcons.

A partir de les 18 h hi haurà el concert “Cançons i retrobades” a càrrec del grup Terra Lírica. Serà a la plaça de l’Església i, en cas de mal temps, es farà dins de l’església. Recordem la necessitat de respectar les normes per prevenir l’expansió de la Covid-19: mantenir la distància de 2 metres entre persones no convivents, rentar-se o fregar-se les mans amb gel hidroalcohòlic amb freqüència, i portar la mascareta en espais públics.

Concert Diada | “Cançons i retrobades” amb Terra Lírica

Diada Terra Lírica 11 setembre 2

Concert Diada | “Cançons i retrobades” amb Terra Lírica

El proper divendres 11 de setembre, Diada de Catalunya, hi haurà el concert “Cançons i retrobades” a càrrec del grup Terra Lírica. Serà a la plaça de l’Església a partir de les 18 h. En cas de mal temps, es farà dins de l’església.

Recordem la necessitat de respectar les normes per prevenir l’expansió de la Covid-19: mantenir la distància de 2 metres entre persones no convivents, rentar-se o fregar-se les mans amb gel hidroalcohòlic amb freqüència, i portar la mascareta en espais públics.

Tarda a la fresca | Espectacle familiar “Hakuna Matata” de Sonsin Clown

Hakuna Matata 22 agost

Tarda a la fresca | Espectacle familiar “Hakuna Matata” de Sonsin Clown

El proper dissabte 22 d’agost SonSin Clown oferirà l’espectacle familiar Hakuna Matata a partir de les 19.30 h a la plaça de l’Església, amb màgia, interacció i molts riures.

Recordem la necessitat de respectar les normes per prevenir l’expansió de la Covid-19: mantenir la distància de 2 metres entre persones no convivents, rentar-se o fregar-se les mans amb gel hidroalcohòlic amb freqüència, i portar la mascareta en espais públics.

Nits a la fresca | Concert de Lluís Capdevila i tastet de vi del Celler Sant Rafel

Lluis Capdevila 15 agost

Nits a la fresca | Concert de Lluís Capdevila i tastet de vi del Celler Sant Rafel

El proper dissabte 15 d’agost Lluís Capdevila amenitzarà les Nits a la fresca de Pradell de la Teixeta en un concert amb tastet de vi del Celler Sant Rafel que oferirà a partir de les 22.30 h a la plaça de l’Església. Recordem la necessitat de respectar les normes per prevenir l’expansió de la Covid-19: mantenir la distància de 2 metres entre persones no convivents, rentar-se o fregar-se les mans amb gel hidroalcohòlic amb freqüència, i portar la mascareta en espais públics.

Bio de l’artista

Lluis Capdevila (1981) es va criar per les vinyes de PRIORAT al mar Mediterrani (Catalunya, nord-est d’Espanya). Des de la primera infància, la llibertat d’expressió i la creativitat el van connectar a compondre i improvisar de tal manera que, tot i que va cursar un grau en Dret (Barcelona) i un màster en Dret de la propietat intel·lectual (Estocolm), va abandonar aquest camí per centrar-se exclusivament en. música. Jazz el va portar a Nova York, amb l’ajut d’una beca Fulbright , on va estudiar a la Aaron Copland School of Music i va rebre un Doctor en Arts Musicals.llicenciat per la Universitat Stony Brook.

A la ciutat de Nova York ha col·laborat amb músics consolidats i talents emergents en diversos escenaris. DIASPORA (2016) és el seu àlbum de debut i presenta composicions originals inspirades en les seves exerències de Nova York i la dispersió de la seva generació, ja que molts van marxar del seu país a la recerca d’oportunitats laborals. Petros Klampanis (baix) i Luca Santaniello (bateria) se li van unir en un enregistrament de trio de piano que ha rebut excel·lents crítiques als Estats Units i Espanya, i va deixar més de cinquanta concerts.

CINEMATIC RADIO (2019) presenta la seva música original en un entorn més íntim amb Petros Klampanis (baix, bucles i percussió) i compta amb la col·laboració de Tom Harrell(flugelhorn) en una melodia. La música s’inspira en estats d’ànim que recorden el cinema i s’adrecen a un públic més ampli. En el seu darrer àlbum de piano, ETIM (2020), Lluis torna a les seves arrels per compondre durant set mesos a la Catedral del Vi de Falset (Priorat), amb el seu gran piano envoltat de vi en botelles i ampolles.

Nits a la Fresca | Concert de Stromboli Jazz Band dissabte 8 d’agost

Stromboli 8 agost 2

Nits a la Fresca | Concert de Stromboli Jazz Band dissabte 8 d’agost

El proper dissabte 8 d’agost Stromboli Jazz Band amenitzarà les Nits a la fresca de Pradell de la Teixeta en un concert que oferirà a partir de les 23 h a la plaça de l’Església. Recordem la necessitat de respectar les normes per prevenir l’expansió de la Covid-19: mantenir la distància de 2 metres entre persones no convivents, rentar-se o fregar-se les mans amb gel hidroalcohòlic amb freqüència, i portar la mascareta en espais públics.

Stromboli Jazz Band és un grup de swing, dixieland, jazz popular i altres músiques integrat per músics professionals del Camp de Tarragona, que tenim una àmplia formació i experiència en aquest àmbit.

Està format per: Raül Cid, al trombó, veu i direcció, Josué García, a la trompeta, Ton Solé, al banjo i ukelele; Ismael Carles, a la tuba; i Adrià Mort a la bateria.

Ens els nostres espectacles es barreja bona música, amb dosis d’humor, teatre i una gran interacció amb el públic.

Des de la nostra presentació, al febrer de 2012, hem realitzat més de 450 actuacions amb molt bona resposta de públic i dels mitjans.

Al febrer del 2013, vam presentar el nostre primer CD, “Smile“, al Teatre Metropol i al març del 2017 vam celebrar el nostre 5é aniversari i la presentació del segon CD, “Be Happy”, també al Teatre Metropol.

Hem participat, entre d’altres, al Festival Creart de Tarragona, al Festival Cava Jazz de Guardiola de Font Rubí, al Cicle Altafujazz d’Altafulla, al Cicle de Música als Castells de Catalunya, al Festival Internacional de Dixieland de Tarragona, Nit als Museus, als Festivals de Blues de Reus i Tarragona, al IV Cicle de Jazz de Cambrils, en una gran quantitat de Festes Majors, hem amenitzat inauguracions i actes de tot tipus, també vam actuar al 47é Festival de Jazz (Heinekenjazzaldia) de San Sebastián i a la IV edició del Festival de Jazz Tradicional de Gliwice (Polònia).