NOTÍCIES

Vols rebre un correu electrònic cada cop que es publiqui una notícia? Escriu la teva adreça al formulari de sota i fes clic a “Subscribe”.

Loading

XERRADA ONLINE

XERRADA ONLINE

Unió de Pagesos de Catalunya CONVOCA els pagesos, les pageses i les persones interessades a la XERRADA ONLINE, sobre la PLATAFORMA RAMADERA, dijous 17 de desembre de les 20h a 22h. Serà via ZOOM i les persones interessades cal que s’inscriguin identificant-se (nom i cognoms), i el seu correu a xabello@uniopagesos.cat o WhatsApp 607810036

MARATÓ

MARATÓ

Per participar aquest any tant especial a la Marató es realitzarà una rifa d’una cistella nadalenca. Podeu comprar el números al forn del poble a partir de demà.

Ponència telemàtica “Dones, pageses, emprenedores”

Cartell dones pageses emprenedores

Ponència telemàtica “Dones, pageses, emprenedores”

L’entitat Pagesos Solidaris organitza el proper dimarts 27 d’octubre a les 18.30 h. la conferència telemàtica “Dones, pageses, emprenedores”, amb la participació d’Ester Gomis, Goretti Vicente, Montse Mangues i Raquel Serrat, que ens explicaran les seves històries de vida: els seus inicis en la pagesia, l’actualitat i els projectes futurs.

S’hi pot participar fent inscripció prèvia mitjançant un Whatsapp al telèfon 611688302, o un correu electrònic a mvicente@uniopagesos.cat.

Unitat mòbil ITV maquinària agrícola | 19 de novembre

Unitat mòbil ITV maquinària agrícola | 19 de novembre

L’empresa Applus Iteuve informa que el proper dijous 19 de novembre a les 8 del matí hi haurà una unitat mòbil a Pradell de la Teixeta per fer inspeccions tècniques de maquinària agrícola. Els que la vulguin fer poden reservar cita a l’Ajuntament informant de la matrícula i del nom del propietari ja sigui presencialment, per telèfon (977 82 80 04), per correu electrònic (aj.pradell@altanet.org) o omplint el formulari que trobareu a continuació:

Comunicacions de crema del 16 d’octubre al 14 de març

Comunicacions de crema del 16 d’octubre al 14 de març

Ja es poden tramitar les comunicacions de crema pel període comprès entre el 16 d’octubre i el 14 de marçHo podeu fer presencialment , entrant una instància genèrica clicant a l’enllaç de sota, indicant la partida o partides per les quals necessiteu el permís o directament a http://agricultura.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/8776_Autoritzacio-per-a-la-realitzacio-dactivitats-amb-risc-dincendi

 Botó instància genèrica 3

 En aquest nou període les cremes es podran fer des de les 6 del matí i fins les 6 de la tarda, sempre seguint les indicacions que s’especifiquen en el resguard de la comunicació i en els missatges que s’envien des del Pla Alfa. Advertim que en ocasions la caiguda puntual del programari pot provocar retards en aquest tràmit.