NOTÍCIES

Vols rebre un correu electrònic cada cop que es publiqui una notícia? Escriu la teva adreça al formulari de sota i fes clic a “Subscribe”.

Curs gratuït de manipulador de fitosanitaris

La Unió de Pagesos ofereix un Curs gratuït de Nivell bàsic de Manipulador i aplicador de productes fitosanitaris. Les sessions teòriques es faran al Consell Comarcal del Priorat (plaça Quartera, 1 de Falset) les tardes dels dimecres i divendres del 8 al 31 de maig, i la sessió pràctica es farà el dijous 23 de maig a la Cooperativa de Falset-Marçà.

  • LLOC: Consell Comarcal del Priorat
  • DATES: els dimecres 8, 15, 22, 29 i divendres 10, 17, 24 i 31 de maig de 2019.
  • HORARI: de 16 a 19 h excepte els dies 8 i 31 de maig, que es farà de 16 a 20 h
  • SESSIÓ PRÀCTICA: Dijous 23 de maig de 16 a 20 h a la Cooperativa Falset-Marçà

Per formalitzar la inscripció cal fer arribar prèviament a Unió de Pagesos de Reus (977 33 32 32) o a Xesca Abelló (xabello@uniopagesos.cat 607 81 00 36):

  • Fotocòpia del DNI/NIE
  • Fotocòpia de l’últim rebut de pagament al Règim Especial de Treballadors Autònoms o bé la de la capçalera de la nòmina o bé de l’alta a l’atur
  • El correu electrònic i el número de mòbil

El curs està subvencionat pel Consorci de Formació Contínua i pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

Curs habilitats socials i gestió emocional

El Consell Comarcal del Priorat organitza a partir del proper 28 de març un conjunt de sessions formatives gratuïtes sobre habilitats socials i gestió emocional. Totes les sessions es faran d’11 a 12.30 hores a la Sala d’Actes del Consell Comarcal i les properes seran el 14 de juny, el 19 de setembre i el 13 de desembre. Les inscripcions es poden fer al telèfon 977 830 119, demanant per la coordinadora del SIAD, Fanni Frigola, o al correu electrònic siad@priorat.cat..

Nou període de cremes agrícoles

Informem que a partir del 14 de març ja es poden demanar els permisos de crema de restes vegetals per al nou període que s’obre divendres 15 de març i s’allargarà fins el 31 de maig. Ho podeu fer presencialment o entrant una instància genèrica clicant aquest enllaç, indicant la partida o partides per les quals necessiteu el permís:

Botó instància genèrica 3 

En aquest nou període les cremes es podran fer des de les 6 del matí i fins les 12 del migdia.