NOTÍCIES

Vols rebre un correu electrònic cada cop que es publiqui una notícia? Escriu la teva adreça al formulari de sota i fes clic a “Subscribe”.

Obertura piscina municipal i classes natació

Informem que la piscina municipal obrirà a partir d’aquest dissabte 22 de juny, i que l’entrada serà gratuïta el dia de la inauguració. L’horari serà de dilluns a diumenge de les 11.30 a les 19.30 h.


Classes natació

D’altra banda, les persones interessades en inscriure els seus fills o filles a classes de natació poden fer-ho trucant a l’Ajuntament (977 82 80 04) o enviant-nos un correu electrònic (aj.pradell@altanet.org) amb el nom i telèfon dels pares, el nom i l’edat dels infants, i la quinzena o quinzenes en què volen fer les classes.

Podeu consultar més informació sobre la piscina municipal fent clic al següent enllaç:

PISCINA MUNICIPAL

Programa i vídeos promocionals del Festival EVA 2019

A continuació us deixem el programa del Festival En Veu Alta (EVA) 2019. Us el podeu descarregar en PDF o consultar-lo via web a l’enllaç que teniu a continuació.

Programa EVA 2019 Pradell (PDF)

Programa EVA 2019 Pradell (WEB)

D’altra banda, us deixem un seguit de vídeos promocionals d’aquesta desena edició del festival.

 

 

 

 

 

 

Més informació sobre el Festival EVA

Sopar de Sant Joan i flama del Canigó

Fins el proper dijous 20 de juny al forn es poden fer les inscripcions per al sopar de la revetlla Sant Joan, que es farà el dia 23 a les 10 de la nit a la Sala del Sindicat. El preu és de 12 euros i inclou pa sucat amb tomàquet i embotit, 1/4 de pollastre a l’ast, gelat i coca de Sant Joan, aigua, vi i refrescos.

cartell flama canigo 2019 

El mateix dia 23 a les 6 de la tarda des de la plaça Sant Isidre se sortirà per anar a buscar la flama del Canigó a la Vilella Alta.

Curs monitor de lleure (bonificat, però no gratuït)

El Consell Comarcal del Priorat informa que del 8 al 22 de juliol de 2019 s’oferirà un Curs de monitor/a de lleure bonificat per l’Oficina Jove del Consell, que té un preu de 200 euros. Les inscripcions es poden fer fins el proper dilluns 17 de juny a través del següent enllaç:

118 Curs Monitor/a de lleure educatiu a Falset

DATES

Del 8 al 13, del 15 al 20 i el 22 de juliol (aquest últim, només pel matí).

 

HORARI

De 10 a 14 i de 15 a 19 h.

 

PREU

200 euros

 

LLOC

Sala d’actes del Consell Comarcal del Priorat

 

TERMINI D’INSCRIPCIONS

Fins el 17 de juny

 

CONTACTE

977 830119, cabello@ priorat.cat i mvernet@priorat.cat

 

ENLLAÇ D’INSCRIPCIONS

118 Curs Monitor/a de lleure educatiu a Falset

Art a l’espai públic de Pradell de la Teixeta (8 i 9 de juny)

“Safareig Cultural” és un projecte d’instal·lacions artístiques situat als antics rentadors públics. L’aigua en moviment i els sons de la natura són guaridors, portant la comunitat a reunir-se fent vida social. L’objectiu és el de crear un espai d’art participatiu i transversal dels veïns i veïnes del poble.

S’ha volgut contemporitzar el concepte antic dels nostres avantpassats de fer la bogada als rentador, per l’acte de fer safareig amb caire artístic, poètic i literari tenint com a epicentre lema: “Llibertat d’expressió”.

Es recicla l’antic ús dels rentadors portant-los al món actual però seguint la línia de punt de reunió i confidències.

Instal·lacions :

“Corbates al vent”

“Llaços grocs ”

“Atrapa- somnis”- Segons la creença popular, la seva funció consisteix a filtrar els somnis de les persones, deixant passar només els somnis i visions positives. Els somnis que no recordes són els que baixen lentament per les plomes; els malsons es queden atrapats en el cercle i l’endemà al matí es cremen amb la llum del dia perquè no es compleixin.

“Patchwork Si”. Teixir, cosir, muntar… pengem del campanar el Si a la Cultura, símbol d’amor, feminisme , ecologisme , tolerància, art i llibertat

Inici de les obres de reforma de la carretera Pradell-Torre (TV-3223)

La Diputació de Tarragona informa que a finals de la setmana que ve (la del 3 al 7 de juny) començaran les obres de remodelació de la carretera TV-3223, entre Pradell de la Teixeta i la Torre de Fontaubella, on ja s’han començat a fer algunes marques en el traçat.

Les obres faran que en alguns moments s’hagi de donar pas alternatiu entre els dos sentits de circulació. També provocaran talls puntuals del trànsit que es comunicaran per avançat a través del web, del canal de Telegram i del sistema de megafonia municipal, quan ens ho transmeti la Diputació de Tarragona.

En tot cas, la Diputació es compromet a garantir l’accés dels veïns que viuen i treballen a les finques properes a la carretera.

 

Adjudicada a UTE Transmaber SL – Eiffage Infraestructuras SA, per 1,5 MEUR

La Diputació va adjudicar les obres del projecte de millores de seguretat i drenatge a la carretera TV-3223 el passat 22 de març de 2019 a l’empresa UTE Transmaber SL – Eiffage Infraestructuras SA per un import de 1.478.123,59 €, IVA inclòs.

Podeu veure el projecte, la memòria, els plànols i altres materials de l’obra al següent enllaç de la Diputació:

 

http://www.dipta.cat/ca/serveis/sat/millores-de-seguretat-i-drenatge-la-carretera-tv-3223-de-la-torre-de-fontaubella-pradell

Controlat l’incendi de vegetació de Pradell de la Teixeta

Nota de premsa de Bombers de la Generalitat (30 de maig, 7.49 am)

Els Bombers de la Generalitat han controlat a les 06.38h l’incendi forestal de Pradell de la Teixeta. Al llarg de la matinada, efectius terrestres dels Bombers han estat treballant amb una trentena de dotacions en diferents sectors; a la zona del cap, per sufocar diversos focus secundaris; al flanc dret, que avançava en direcció Torre de Fontaubella, i al flanc esquerre, pròxim a l’Estació. També dins del perímetre de l’incendi, on encara quedaven força punts calents. Ara, i un cop controlat l’incendi, els Bombers remullen tota la zona afectada, amb una desena de dotacions. Segons els Agents Rurals, el foc hauria afectat una superfície de 10 hectàrees de vegetació.

Més informació:

Notes de premsa de Bombers de la Generalitat

Twitter de Bombers de la Generalitat