Art a l’espai públic de Pradell de la Teixeta (8 i 9 de juny)

“Safareig Cultural” és un projecte d’instal·lacions artístiques situat als antics rentadors públics. L’aigua en moviment i els sons de la natura són guaridors, portant la comunitat a reunir-se fent vida social. L’objectiu és el de crear un espai d’art participatiu i transversal dels veïns i veïnes del poble.

S’ha volgut contemporitzar el concepte antic dels nostres avantpassats de fer la bogada als rentador, per l’acte de fer safareig amb caire artístic, poètic i literari tenint com a epicentre lema: “Llibertat d’expressió”.

Es recicla l’antic ús dels rentadors portant-los al món actual però seguint la línia de punt de reunió i confidències.

Instal·lacions :

“Corbates al vent”

“Llaços grocs ”

“Atrapa- somnis”- Segons la creença popular, la seva funció consisteix a filtrar els somnis de les persones, deixant passar només els somnis i visions positives. Els somnis que no recordes són els que baixen lentament per les plomes; els malsons es queden atrapats en el cercle i l’endemà al matí es cremen amb la llum del dia perquè no es compleixin.

“Patchwork Si”. Teixir, cosir, muntar… pengem del campanar el Si a la Cultura, símbol d’amor, feminisme , ecologisme , tolerància, art i llibertat