Presentació: “20 excursions a peu pel voltant del Camp de Tarragona en transport públic”

“Pradell – Marçà: el tren de la Mola” és el títol d’una de les rutes que recull el llibre 20 excursions a peu pel voltant del Camp de Tarragona en transport públic. Demà divendres 4 d’octubre a partir de les 20 h la seva autora, Montserrat Puig, ens el presentarà al primer pis del Cafè de Pradell de la Teixeta.

L’obra recull vint itineraris amb inici i final a un municipi del Camp de Tarragona on hi ha transport públic. Dos més d’ells transcorren pel Priorat i les altres comarques incloses al recull són l’Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà i el Tarragonès.

Així el presenten l’autora i l’editorial:

Des de l’Arboç fins a l’Hospitalet de l’Infant i del Mediterrani a la serra del Tallat, totes les rutes apareixen interconnectades a través del transport públic existent. Així, resseguint la xarxa de rodalies i les línies dels autobusos que discorren per les sis comarques, sorgeixen els vint recorreguts del llibre, tots ells lineals, que us permetran visitar pobles, rius, ermites, serres, castells, torrents, conreus de secà, vinyes, embassaments i també el mar. Descobrireu una mostra representativa de l’entorn natural tarragoní, bell i feréstec, a través del qual us podreu moure de forma sostenible.

Si voleu tenir més informació sobre el llibre o en voleu fer un tast, ho podeu fer clicant aquest enllaç:

 

20 excursions a peu pel voltant del Camp de Tarragona en transport públic