Pregons maig

DEIXALLERIA MÒBIL 22/05/2023
Recordem que avui i fins a 2/4 de dues, hi ha el servei de deixalleria mòbil a la plaça de l’Església. El proper servei serà el 21 de Juny.

ACTE I PRESENTACIÓ DE CANDIDATURA
📅📅📅
Divendres, 26 de maig a les 8 del vespre al primer pis del cafè us convoquem a l’acte de valoració d’aquests quatre anys de govern municipal i seguidament se celebrarà l’acte de presentació de la candidatura Independents per Pradell de la Teixeta.

SESSIÓ PER CREAR VINCLES COMERCIALS

El 22 de maig a tres quarts de 6 de la tarda, a Escaladei, tindrà lloc la ‘Sessió per crear vincles comercials entre establiments i productors del Priorat’, que s’organitza des del Consell Comarcal del Priorat.

Un jornada dirigida a restaurants, botigues, allotjaments turístics, productors i persones interessades en el consum de productes de proximitat.

L’objectiu és crear lligams comercials entre restaurants, botigues, allotjaments turístics i productors per fomentar el desenvolupament econòmic del Priorat!

Es faran xerrades inspiracionals, dinàmiques per trobar solucions i impulsar la venda de productes de proximitat, i piscolabis final amb productes locals.

Per inscriure’s, accedir a l’enllaç: https://forms.gle/1x7ePaNgY5orasV36

Més informació al cartell publicat a l’eBando i al web del Consell Comarcal del Priorat.

T’hi esperem, Inverteix Priorat!