PREGONS 18 DE JUNY

MENÚ REVETLLA SANT JOAN
🍽🍲

Us recordem que el bar La Societat informa que el dia 23 de juny a raó de la revetlla de Sant Joan s’oferirà un sopar per un preu de 21,90 euros. Es prega fer reserva prèvia entre el 14 i el 20 de juny a l’establiment o al telèfon 977 82 82 82

 

RECOLLIDA ANDRÒMINES FOGUERA SANT JOAN
🗑🔥

Informem que durant el dimarts 22 de juny es podran deixar cartrons, fustes i altres a peu de carrer perquè la canalla les reculli i les porti al fogueró de Sant Joan, que es farà al mateix lloc de sempre (el replà de dels rentadors). Pròximament informarem sobre la flama del Canigó al Priorat.

NETEJA DE CAMINS
🌳🌳

 

Recordem que la secció excursionista de Pradell us proposa una neteja de senderes. Se sortirà aquest diumenge, a les 8:00 del matí des de la plaça de l’Església. Les persones que hi vulgueu participar us heu de portar les eines de casa.

PARADA DE PEIX FRESC
🐟🐠🦀

Us informem, que demà dissabte dia 19, a partir d’un quart de dotze, a la plaça de l’Església hi haurà la parada de peix fresc.

INSCRIPCIONS FESTIVAL EVA
🍎📄

Podeu fer les inscripcions als actes de l’EVA a través de l’enllaç http://forms.gle/daUCmntjpZGoxivNA o a través del QR que figura al peu del programa de l’EVA. Properament es disposarà dels programes de mà.

Progrma EVA 2021 Pradell (PDF)

COMUNICAT FESTIVAL EVA
🍎🍎🍎

Informem que avui divendres 18 de juny a partir de les 10 de la nit a la Sala del Sindicat es faran tallers de les decoracions del festival EVA, que estan oberts a tothom.