Stromboli 8 agost 2

Nits a la Fresca | Concert de Stromboli Jazz Band dissabte 8 d’agost

El proper dissabte 8 d’agost Stromboli Jazz Band amenitzarà les Nits a la fresca de Pradell de la Teixeta en un concert que oferirà a partir de les 23 h a la plaça de l’Església. Recordem la necessitat de respectar les normes per prevenir l’expansió de la Covid-19: mantenir la distància de 2 metres entre persones no convivents, rentar-se o fregar-se les mans amb gel hidroalcohòlic amb freqüència, i portar la mascareta en espais públics.

Stromboli Jazz Band és un grup de swing, dixieland, jazz popular i altres músiques integrat per músics professionals del Camp de Tarragona, que tenim una àmplia formació i experiència en aquest àmbit.

Està format per: Raül Cid, al trombó, veu i direcció, Josué García, a la trompeta, Ton Solé, al banjo i ukelele; Ismael Carles, a la tuba; i Adrià Mort a la bateria.

Ens els nostres espectacles es barreja bona música, amb dosis d’humor, teatre i una gran interacció amb el públic.

Des de la nostra presentació, al febrer de 2012, hem realitzat més de 450 actuacions amb molt bona resposta de públic i dels mitjans.

Al febrer del 2013, vam presentar el nostre primer CD, “Smile“, al Teatre Metropol i al març del 2017 vam celebrar el nostre 5é aniversari i la presentació del segon CD, “Be Happy”, també al Teatre Metropol.

Hem participat, entre d’altres, al Festival Creart de Tarragona, al Festival Cava Jazz de Guardiola de Font Rubí, al Cicle Altafujazz d’Altafulla, al Cicle de Música als Castells de Catalunya, al Festival Internacional de Dixieland de Tarragona, Nit als Museus, als Festivals de Blues de Reus i Tarragona, al IV Cicle de Jazz de Cambrils, en una gran quantitat de Festes Majors, hem amenitzat inauguracions i actes de tot tipus, també vam actuar al 47é Festival de Jazz (Heinekenjazzaldia) de San Sebastián i a la IV edició del Festival de Jazz Tradicional de Gliwice (Polònia).