FESTIVAL ITINERA
Aquest 2021, Pradell de la Teixeta serà una de les seus del Festival Itinera, organitzat per l’Associació de Micropobles de Catalunya, de la qual el municipi n’és membre. 

Itinera proposa concerts únics en espais singulars. Per això, el proper dissabte 26 de juny a les 20h, a la Plaça de l’Església, gaudirem del concert de Richard “White Boy” White & Viktor Sytnik que ens oferiran la seva personal forma d’entendre el Blues. 

L’objectiu del Festival Itinera és donar a conèixer els Micropobles i els seus encants acompanyats de música de qualitat en petit format. En aquest projecte hi participen músics de Jazz, Blues i Soul entre altres estils  i col·laboren grans referents de la música catalana com la Fundació Jazz Clàssic, Joan Chamorro i músics que han tocat a la Sant Andreu Jazz Band, la Societat de Blues de Barcelona i el Harlem Jazz Club.

 

Es consideren Micropobles els municipis menors de 500 habitants de Catalunya. L’Associació, sense ànim de lucre, actua en tot el territori com una veu conjunta a la recerca de la igualtat d’oportunitats dels seus habitants i a la vegada poder mostrar la bellesa dels seus paisatges.