Inici de les obres de reforma de la carretera Pradell-Torre (TV-3223)

La Diputació de Tarragona informa que a finals de la setmana que ve (la del 3 al 7 de juny) començaran les obres de remodelació de la carretera TV-3223, entre Pradell de la Teixeta i la Torre de Fontaubella, on ja s’han començat a fer algunes marques en el traçat.

Les obres faran que en alguns moments s’hagi de donar pas alternatiu entre els dos sentits de circulació. També provocaran talls puntuals del trànsit que es comunicaran per avançat a través del web, del canal de Telegram i del sistema de megafonia municipal, quan ens ho transmeti la Diputació de Tarragona.

En tot cas, la Diputació es compromet a garantir l’accés dels veïns que viuen i treballen a les finques properes a la carretera.

 

Adjudicada a UTE Transmaber SL – Eiffage Infraestructuras SA, per 1,5 MEUR

La Diputació va adjudicar les obres del projecte de millores de seguretat i drenatge a la carretera TV-3223 el passat 22 de març de 2019 a l’empresa UTE Transmaber SL – Eiffage Infraestructuras SA per un import de 1.478.123,59 €, IVA inclòs.

Podeu veure el projecte, la memòria, els plànols i altres materials de l’obra al següent enllaç de la Diputació:

 

http://www.dipta.cat/ca/serveis/sat/millores-de-seguretat-i-drenatge-la-carretera-tv-3223-de-la-torre-de-fontaubella-pradell