Estrena del documental El País d’Escornalbou

Canal Reus TV estrenarà el proper diumenge 19 de gener a les 22.30 h el documental El País d’Escornalbou, que recull testimonis dels set pobles d’aquesta demarcació territorial, entre els quals hi ha els pradellencs Gerard Cabré i Pilar Just. Podeu veure el tràiler del programa a sobre d’aquestes línies. Els productors del documental el presenten amb aquest text:

Els set municipis de l’antiga Baronia d’Escornalbou (Colldejou, Vilanova d’Escornalbou, Riudecanyes, Duesaigües, Pradell de la Teixeta, la Torre de Fontaubella i l’Argentera), encara avui dia, segueixen sense haver perdut de vista que tenen els seus orígens en un castell monestir medieval.

El país d’Escornalbou mira de fer la crònica i el retrat de la identitat i la realitat d’aquests pobles, posant l’accent en les relacions creuades que mantenen i en aquells aspectes que tenen en comú els diferents municipis.

A banda del televisor, també podeu veure el documental en directe al web de Canal Reus TV o al següent enllaç de YouTube a partir de l’hora de l’estrena: