catal�

Pradell de la Teixeta

ajuntament-pradell-de-la-teixeta1.jpg
ajuntament-pradell-de-la-teixeta2.jpg
ajuntament-pradell-de-la-teixeta3.jpg
ajuntament-pradell-de-la-teixeta5.jpg
ajuntament-pradell-de-la-teixeta7.jpg
ajuntament-pradell-de-la-teixeta8.jpg
ajuntament-pradell-de-la-teixeta4.jpg
ajuntament-pradell-de-la-teixeta6.jpg

CULTURA I PATRIMONI | Literatura

BIBLIOGRÀFIA GASTRONOMICA DEL PRIORAT

 

Sensacions del paisatge a la boca.

 

 Cuineres Solc.

Editorial: Cossetània Edicions

 

 

La cuina tradicional del Priorat. 

Roser Vernet. 

Col·lecció: Rebost i cuina núm.3.

Editorial: Farell.

 

El llibre de cuina de Esca-la Dei. 

Edició a cura de Mariona Quadrada

Editorial: el Mèdol,1996.

 

Priorat a taula. La Cuina al Priorat. 

Minerva Pi. 

Editorial: Tarragona - El Mèdol,1996

 

La cuina de l’avellana.

Joan Jofre Espanyol i Agustí Garcia Carrion.

Editorial: Cossètania Edicions, 1999

 

Noves converses amb enòlegs, cuiners i amics. 

Francesc Casas. Col·lecció: N/D

Editorial: VIENA

 

Croquetes, bunyols i trinxats.

Mariona Quadrada.

Editorial: Tarragona : El Mèdol,1996.

 

El Romesco. (plats de romesco i romesquets de les comarques tarragonines).

Antoni Adserà i Martorell.

Editorial: Edicions de la Magrana, 1998.

 

La cuina comarca a comarca Conca de Barberà – Priorat. 

Amb receptes de:Toni  Bru, Ricardo Kanaiama, Manel Romero, M. Mercè Vidal

(direcció obra:Miquel Sen)

Editorial:Barcelona:Ciro DL, 2005

 

La cuina de les comarques tarragonines.

Fèlix Llovell i Fortuny; fotografies: Ramon Segú Chinchilla.

Editorial : Valls : Cossetània, cop.2001

 


www.pradelldelateixeta.cat Pradell de la Teixeta - Priorat (Tarragona) info@pradelldelateixeta.cat
© Ajuntament Pradell de la Teixeta 2009