català

Pradell de la Teixeta

ajuntament-pradell-de-la-teixeta1.jpg
ajuntament-pradell-de-la-teixeta2.jpg
ajuntament-pradell-de-la-teixeta3.jpg
ajuntament-pradell-de-la-teixeta5.jpg
ajuntament-pradell-de-la-teixeta7.jpg
ajuntament-pradell-de-la-teixeta8.jpg
ajuntament-pradell-de-la-teixeta4.jpg
ajuntament-pradell-de-la-teixeta6.jpg

NOTÍCIES

Pradell_de_la_Teixeta.jpg

Obrim el nou cafè!!!

Data: 20/10/2010

Diumenge, dia 24, a les 13 hores, s’inaugura el nou cafè de Pradell de la Teixeta (Priorat). El local s’afegeix a la llista de millores de què disposa el poble d’ençà dels darrers tres anys. El cafè ha estat remodelat i pensat com a espai multidisciplinari on es recolliran diversos usos i activitats: restaurant, cafè, lloc de reunió d’associacions, sala polivalent i d’actes, local d’exposicions temporals, entre d'altres.

La remodelació és absolutament fidel als antics cafès de la comarca però està equipat i condicionat per acollir amb total confort els visitants i clients (local adaptat per a persones amb problemes de mobilitat). A més del cafè, s’ha recuperat l’antiga sala de teatre i cinema –que des de feia uns anys havia quedat en desús-, el sindicat agrícola –on tradicionalment es feien els balls de festa major- i eines i objectes del camp que són els elements decoratius del nou espai.


El no cafè vol ser un museu interactiu de les moltes activitats del poble de Pradell a l’entorn de les tradicionals collites de l’avellana, la verema i l’oliva. Us hi esperem!


www.pradelldelateixeta.cat Pradell de la Teixeta - Priorat (Tarragona) aj.pradell@altanet.org Tel. 977828004
© Ajuntament Pradell de la Teixeta 2009