català

Pradell de la Teixeta

ajuntament-pradell-de-la-teixeta1.jpg
ajuntament-pradell-de-la-teixeta2.jpg
ajuntament-pradell-de-la-teixeta3.jpg
ajuntament-pradell-de-la-teixeta5.jpg
ajuntament-pradell-de-la-teixeta7.jpg
ajuntament-pradell-de-la-teixeta8.jpg
ajuntament-pradell-de-la-teixeta4.jpg
ajuntament-pradell-de-la-teixeta6.jpg

NOTÍCIES

CARTELL_CURSOS_ setembre.jpg

Cursos del CPNL per aprendre català al Priorat

Data: 17/09/2013

El dia 20 de setembre s’inicia la matriculació per al nou alumnat dels cursos de llengua catalana organitzats pel Servei Comarcal de Català del Priorat. Durant aquests dies també s’administren les proves de col·locació per saber quin és el nivell a què pot accedir cadascú.

 

Prèviament, els dies 18 i 19, es pot inscriure als cursos l’antic alumnat.

 

El CNL de l’Àrea de Reus ofereix, com a novetat, a la comarca del Priorat un curs Intermedi (I1, I2 i I3) de 120 hores presencial: s’haurà d’assistir a classe els dilluns i els dimecres, dues hores cada dia.

 

També s’ofereix, per primera vegada,  un nivell Superior (D) a distància. L’alumnat que es  matriculi en aquest curs disposarà d’un servei de tutoria, que orientarà i farà el seguiment del seu treball.

 

I, finalment, està previst fer els sis nivells de l’Intermedi (B) i suficiència (C) de forma semipresencials a través de la plataforma Parla.cat, adreçats a persones que ja parlen en català però volen aprendre a escriure-hi adequadament. Aquest sistema és ideal per a aquelles persones que no poden assistir a classe regularment per problemes d’horari o de desplaçament.    

 

Les persones interessades a inscriure’s als cursos, poden adreçar-se, de 9.30  a 14 h de dilluns a divendres, i de 16.00 h a 19.00 h els dilluns i dimecres, al  Servei Comarcal de Català del Priorat, a la plaça de la Quartera, 1 de Falset (tel.  977 831 983 i adreça electrònica priorat@cpnl.cat).

 

Al web www.cpnl.cat/reus també s’hi poden consultar els calendaris i horaris dels diversos cursos que organitza el Centre de Normalització Lingüística, inclosos els de Falset.


www.pradelldelateixeta.cat Pradell de la Teixeta - Priorat (Tarragona) aj.pradell@altanet.org Tel. 977828004
© Ajuntament Pradell de la Teixeta 2009