català

Pradell de la Teixeta

ajuntament-pradell-de-la-teixeta1.jpg
ajuntament-pradell-de-la-teixeta2.jpg
ajuntament-pradell-de-la-teixeta3.jpg
ajuntament-pradell-de-la-teixeta5.jpg
ajuntament-pradell-de-la-teixeta7.jpg
ajuntament-pradell-de-la-teixeta8.jpg
ajuntament-pradell-de-la-teixeta4.jpg
ajuntament-pradell-de-la-teixeta6.jpg

NOTÍCIES

3r Festival EVA - PRADELL 2012

3r. Festival EVA a PRADELL de la TEIXETA | 27-30 Juny - 1 Juliol

Data: 24/06/2012


Comença l’estiu, i amb ell arrenca una nova edició de l’EVA, el Festival de Narrativa En Veu Alta que es celebrarà del 28 de Juny al 1 de Juliol a Pradell de la Teixeta. Aquesta és la tercera edició, i en aquests pocs anys, ja s’ha convertit en tot un referent cultural en les comarques tarragonines. Aquest certamen és el tret de sortida que juntament amb les fogueres de Sant Joan marquen el principi de la temporada estival.
El símbol de la trobada és la poma, que durant quatre dies es converteix en tot un tòtem al voltant del qual giren desenes d’activitats relacionades amb la narrativa oral en llengua catalana. De fet, a Pradell, la poma de Eva no encarna el pecat, sinó que es converteix en tot un símbol de la curiositat i de les ganes de conèixer i gaudir de velles i de noves històries de temàtica dispar. D’aquí i de més enllà, i fins i tot és permesa la gosadia de ser contacontes espontani, i qualsevol persona, del poble o forastera, xic o gran, pot convertir-se en narrador durant una estona en el Fòrum Obert que es celebra el diumenge al matí. Potser és per això que podreu veure tot un poble decorat amb pomes, i a cada activitat us en donaran una per gaudir-ne juntament amb l’espectacle.
El certamen ve avalat per l’èxit de les dos anteriors edicions, i com a novetat, aquest any es duran a terme sessions reduïdes al restaurat Molí de Pradell, un nou espai que com indica el seu nom està situat a un antic molí d’oli del poble. Al començament de cada actuació es servirà un cocktail de benvinguda.
Un altre espai a esmentar és la Cova del Rector. La popularitat de l’espai, per la seva ubicació i per l’encant propi de la cova i la natura que l’envolta, ha fet que aquest any s’hagi programat una doble sessió que farà les delícies dels espectadors que s’atansin.
A aquestos espais tant singular se li uniran d’altres, que van des de placetes, a un antic corral derruït anomenat el Corral Nou. Qualsevol d’aquests llocs es convertirà en l’escenari on els narradors ens transmetran històries de temàtica dispar, des de històries sacres i vivencials fins a històries eròtiques i de por emparades en la nit. Tot plegat faria empal·lidir a la mateixa Sherezade de les Mil i una Nits.
Seran molts els narradors que durant aquests tres dies s’atansaran a Pradell de la Teixeta, entre ells podríem destacar: The Hanfris Quartet, l’erotisme basc d’en Xose Mari Carrere, els Sota Mínims de la Mercè Gost, Mònica Torra i els seus Cuplets, les corrandes i la diversió assegurada d’en Carles Belda i en Carolino i molts més. Com cada any assistirà un autor reconegut de la narrativa catalana, i aquest any serà el torn de l’Empar Moliner, amb la presentació del seu últim llibre “La Col·laboradora”.
Durant la vostra estància a Pradell podreu gaudir de servei de Bar i restaurant, i aquest any, una vegada finalitzades les actuacions podreu refrescar-vos amb els millors cocktails, acompanyats de música chill out a la nova terrassa del Sindicat.
Atanseu-vos a Pradell i gaudireu amb tots els sentits de centenars de històries en un petit lloc paradisíac del Priorat envoltat de natura. Us ben asseguro que si és la primera vegada que veniu repetireu, i si no, pregunteu a aquells que ja hi van assistir en edicions anteriors.

Ja és aquí el tercer Festival EVA de Narrativa a Pradell de la Teixeta.
Si no vas venir a les anteriors edicions, no pots perdre't aquest any tampoc. Si ja vas venir saps que no t'ho pots perdre.
un esquema breu i ràpid de les activitats:

Dijous 28 - 22h -Contes en pijama - biblioteca falset

Divendres 29 - 19h - Llibre preludis Jaume Cabre - Gemma Reguant - Cafe Pradell

Divendres 29 - 23h - barbershops -The Hanfris Quartet- Corral Nou (trobada 15 minuts abans davant del sindicat per a sortir caminant. Cal portar Lot )

Dissabte 30 - 12h - El pinzel Magic -Gina clotet- Sindicat

Dissabte 30 - 18:30h - Empar Moliner - Plaça vallets

Dissabte 30 - 20h - A 3 Bandes -Joxe Mari Carrere, Assumpta Mercader i Martha Escudero- carrers del poble

Dissabte 30 - 22:30h passi 1- L'arbre de l'amor (eròtics) - Cova del rector.

Dissabte 30 - 24 passi 2- L'arbre de l'amor (eròtics) - Joxe Mari Carrere - Cova del rector.
*Trobada 20 minuts abans de cada sessió davant del Cafè del Sinbdicat per anar fins a la cova. Cal portar Lot i calçat tancat

Diumenge 1 - 11h - forum Obert -Vols participar-hi? vols explicar alguna història? apunta-t'hi pradell@enveualta.com

Diumenge 1 - 13:30h - Gran Combat - Carles Belda i en Carolino- plaça esglesia

Diumenge 1 - 17:30h - La vida pau casals -Forani Teatre- Sindicat

Diumenge 1 - 16, 17:30, 18, 18:30 h - sota minims - Mercè Gost i Grifoll- Moli
Preu 6 Euros. Apuntant i reserva l'entrada a pradell@enveualta.com
o el mateix dia de l'espectacle a pradell.

Diumenge 1 - 20h - Toca'm el cuplet- Mònica Torra - Plaça Vallets
Si vols la info complerta DESCARREGA'T EL PROGRAMA
Documents (1)


www.pradelldelateixeta.cat Pradell de la Teixeta - Priorat (Tarragona) aj.pradell@altanet.org Tel. 977828004
© Ajuntament Pradell de la Teixeta 2009