català

Pradell de la Teixeta

ajuntament-pradell-de-la-teixeta1.jpg
ajuntament-pradell-de-la-teixeta2.jpg
ajuntament-pradell-de-la-teixeta3.jpg
ajuntament-pradell-de-la-teixeta5.jpg
ajuntament-pradell-de-la-teixeta7.jpg
ajuntament-pradell-de-la-teixeta8.jpg
ajuntament-pradell-de-la-teixeta4.jpg
ajuntament-pradell-de-la-teixeta6.jpg

NOTÍCIES

cartell-deixalles.jpg

NOU SISTEMA DE RECOLLIDA DE MATÈRIA ORGANICA | DIVENDRES 25 DE MAIG, a 2/4 de 8 del vespre, a la Sala del Sindicat

Data: 21/05/2012

 

Benvolguts convilatans,

 

 Ens complau informar-vos que l’Ajuntament i el Consorci per a la Gestió dels Residus Municipals de les Comarques de la Ribera d’Ebre, El Priorat i La Terra Alta té previst començar una campanya que pretén fomentar la recollida selectiva de la fracció orgànica per part de la ciutadania.

 

Durant l’any 2011, a la comarca del Priorat, cada persona ha generat més de 487 quilos d’escombraries. De les deixalles generades a cadascuna de les nostres llars, la fracció orgànica representa entre el 40 i el 50 % de la brossa domèstica en pes, és a dir, la major part. Per això és molt important fer el reciclatge d’aquesta fracció (que són les restes de fruita, verdura, carn, peix, etc), per tal que la matèria es pugui regenerar i transformar correctament (mitjançant el sistema de compostatge).

 

A la nostra comarca, i des de les nostres llars, ja fa temps que reciclem el paper i cartró, els envasos i el vidre. Ara, ens hem decidit a fer un pas més a favor del medi ambient i comencem a ser selectius amb la fracció orgànica!

 Aquest canvi ha estat impulsat per l’Ajuntament per tal d’adaptar-se a la normativa vigent en matèria de residus a Catalunya, i que ens obliga a separar la matèria orgànica de la resta (anomenada rebuig).

 Per aquest motiu, us convoquem a les sessions informatives que s’aniran duent a terme a Pradell, i que començaran amb la sessió inicial el DIVENDRES 25 DE MAIG, a 2/4 de 8 del vespre, a la Sala del Sindicat, a la primera planta. Aquell dia s’informarà dels canvis en el sistema de recollida de la fracció orgànica, es lliuraran els cubellets marrons, i les bosses compostables a tot el veïnat.

 També aprofitarem per recollir les possibles demandes i/o suggerències de cadascun de vosaltres sobre el funcionament de la recollida de residus al municipi.

 Només cal dir-vos que des del Consorci i l’Ajuntament volem felicitar-vos per  l’esforç que realitzeu diàriament des de les vostres llars, i encoratjar-vos a seguir amb la tasca del reciclatge. També us animem a col·laborar amb la campanya que comencem a Pradell, amb l’objectiu de poder oferir i millorar els serveis dia rere dia.

Moltes gràcies!

 Rebeu una cordial salutació.

 L’Alcalde,

Miquel Cabré Just

 Maig de 2012

 


www.pradelldelateixeta.cat Pradell de la Teixeta - Priorat (Tarragona) aj.pradell@altanet.org Tel. 977828004
© Ajuntament Pradell de la Teixeta 2009