català

Pradell de la Teixeta

ajuntament-pradell-de-la-teixeta1.jpg
ajuntament-pradell-de-la-teixeta2.jpg
ajuntament-pradell-de-la-teixeta3.jpg
ajuntament-pradell-de-la-teixeta5.jpg
ajuntament-pradell-de-la-teixeta7.jpg
ajuntament-pradell-de-la-teixeta8.jpg
ajuntament-pradell-de-la-teixeta4.jpg
ajuntament-pradell-de-la-teixeta6.jpg

NOTÍCIES

priorat.jpg

Presentació de compromisos a la Carta del Paisatge al Priorat

Data: 30/11/2011
www.consensus.cat/priorat.

La Carta del Paisatge

La redacció de la Carta del Paisatge del Priorat entra en la seva recta final recollint propostes ciutadanes

La Carta del Paisatge del Priorat entra en la seva recta final. Després d’haver recopilat 26 compromisos en ferm (tant d’entitats com d’ajuntaments) i d’estar a punt de tancar-ne una vintena més, el Consell Comarcal del Priorat convida tothom de la comarca a presentar la seva proposta.

Després d’aquestes trobades amb els ajuntaments i les entitats de la comarca, i un cop recollides les seves propostes, ja només faltarà acabar de completar el Pla de Gestió de la Carta del Paisatge i el Document d’Acords. La previsió és poder presentar aquest últim document a tots els agents participants (institucions, entitats, escoles, ciutadans, empreses…) abans de final d’any,  i que tothom hi pugui dir la seva abans de donar-lo per tancat definitivament.

Ajuntaments de la comarca al marge, les entitats que ja han presentat propostes concretes a la Carta del Paisatge són molt variades. Hi ha comunitats de regants, cooperatives agrícoles, entitats excursionistes, empreses particulars, zones escolars rurals, denominacions d’origen, etcètera. Hi ha, fins i tot, compromisos conjunts, entesos des de la col·laboració, com el proposat per la Mancomunitat de municipis de la Serra de Montsant, el Departament d’Agricultura de la Generalitat i el Parc Natural de la Serra de Montsant.

En aquests moments, l’equip redactor de la Carta del Paisatge manté converses amb una vintena més d’institucions i entitats amb la idea de concretar, en breu, més compromisos en ferm. Així, per exemple, es mantenen contactes amb associacions i ajuntaments, però també amb col·legis professionals, grups de mestres, cossos de seguretat i associacions de defensa forestal.

Per presentar propostes cal emplenar un imprès en què s’ha de concretar,de manera sintètica, el compromís i acció que el signant vol tirar endavant. La proposta de compromís s’ha de remetre al Consell Comarcal del Priorat i pot accedir-se al formulari a través del web


www.pradelldelateixeta.cat Pradell de la Teixeta - Priorat (Tarragona) aj.pradell@altanet.org Tel. 977828004
© Ajuntament Pradell de la Teixeta 2009